Mitől nagyobbodott meg a méhem?
Te mekkora egy mocsok vagy?
TUDOD MIT?NEKED KÍVÁNOK,HASONLÓ FÁJDALMAKNÁL ILYEN ORVOSOKAT.....
Mocsok? dehisz nem bántottalak!
Csak leírtam ami eszembe jutott az eseteddel kapcsolatban
Köszönöm, kedves vagy!:)))
Nagyon örülnénk neki, ha sikerülne, még nem merek tesztet venni, még egy kicsit várok.:)
Azért némi cinizmus meglapult a sorok között,legyünk őszinték.....
Egyébként igen,ismerem a formámat..nekem világéletemben semmi sem sikerült elsőre..mindig minden bonyolult volt..már szinte meg sem lepődőm...
Átok? Na ne viccelj....átok nekem????:))))
Mi jöhet még?:)
Ok.Lehet,hogy én értelmeztem félre....Jelenleg támadópozicióban vagyok,szinte "sebezhetetlen":))))
Elég volt a tegnapi nap.Nem kérem,hogy pátyolgassatok,de nem azért írtam ide,hogy hasonló beszélgetést folytassak mint tegnap az orvossal.
12:20-as válaszoló:
Nagyon fontos, hogy olyan orvost válassz, akiben megbízol, én is váltottam, és máshoz járok, mert az előző nyers volt, és igyekezett gyorsan megszabadulni a betegeitől.
08:19-es vagyok megint!
Szerintem menj el egy harmadik orvoshoz és ne áruld el neki hogy voltál már kettőnél.
Vagy kérdezd meg itt ezen az oldalon www.orvostudakozo.hu a nőgyógyászt én már sokat kérdeztem tőle és mindig kedves volt és segítő kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!