Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztel valaki a napokban?

Tesztel valaki a napokban?

Figyelt kérdés

Én mára-max. holnapra nem várom, már izgulok nagyon! Menstruációnak semmi jele, időnként enyhe mindjárt megjön érzés, de el is múlik, ill. szurkálásokat érzek a méhemben.

Hétfőn tervezek tesztelni, ha addig semmi :)

2016. jan. 9. 11:17
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Írjatok majd ti is, ha tudtok valamit, addig is szurkolok! :)

2016. jan. 11. 23:17
 12/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!!! Bárcsak én is...hét vége fele kiderül, de minél közelebb az idő, annál jobban elvagyok keseredve és már nem is hiszem, hogy az lehetek, pedig nemrég még biztos voltam benne :(
2016. jan. 12. 07:59
 13/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem várt napján (12.-e) - lett, igaz du. csinaltam..

Azota se jott meg, de meg varok kicsit 🙂

2016. jan. 14. 10:22
 14/26 anonim ***** válasza:

Kedves #3-as,milyen tesztet használtál?

Én tegnap csináltam meg a 6.tesztem,mert nem nyugodtam :) 2 egyforma márkáju már mutatja az erősödést végre. #1

2016. jan. 14. 11:06
 15/26 A kérdező kommentje:

Dejó, gratulálok! Egyébként én is Predictor early-vel teszteltem elsőnek :) Én 28-án megyek majd az orvoshoz :))

Én nem is teszteltem a nemvárt napján, vagyis pontosan nem is tudtam, melyik lenne a nemvárt :)) Szombat körül már lehetett volna menszire számítani, hétfőn délután már gyönyörű pozitívakat teszteltem.

Még semmi sincs veszve! Írj, ha van fejlemény :)

2016. jan. 14. 11:13
 16/26 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok x epilt hasznaltam 😊
2016. jan. 14. 11:55
 17/26 anonim ***** válasza:
Nemvárt mind2 napján negativ volt az x-epil. Predictor másnao du már halvány,rákövetkező reggel facelle már jobb. X-epil csak 3 kèsès után lett pozi du. Nekem annyira nem jött be,itt is megoszlanak a vélemények. Ha teheted vegyél facelle tesztet
2016. jan. 14. 14:57
 18/26 anonim ***** válasza:

Idő előtt nyomtam entert :)

Szóval az x-epil nem a legérzékenyebb,ezért az leginkább pár nap késés után ad megbízhatóbb eredményt. Drukkolok #1

2016. jan. 14. 14:59
 19/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Hat xepilem volt itthon, megcsinaltam reggel...Negativ😥

Derekam tegnap ota majd leszakad, es rengeteget járok pisilni ejjel is legalabb 3x 😌

2016. jan. 15. 09:09
 20/26 anonim ***** válasza:
#3-as voltam, az lemaradt🙂
2016. jan. 15. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!