Kislányt szeretnénk, mi ami fontos ilyenkor, hogy lúgos vagy éppen ne az legyek? Ezt, hogy érhetem el?
Figyelt kérdés
Vagy mi az ami bevállt már nektek?
Egyszer azt mondta egy orvostanhallgató ismerősöm, hogy ne egyek, vagy egyek sósat meg savanyút, ha lányt szeretnék. Sajnos nem emlékszem pontosan, mert akkor még nem volt aktuális.
2010. márc. 25. 21:59
1/3 anonim válasza:
Mi a kínai naptár szerint próbálkozunk majd. A fiamnál bejött:)
2/3 anonim válasza:
Szia! Úgy tudom, fiúhoz kell lúgosítani! Lánynál kb. minden jöhet, ami egészségtelen, fehér kenyér, édesség ...:)Nálunk be is vált. A Jónás naptárról is sok jót hallani. Illetve azt hiszem fiúnál célszerű gyakran együtt lenni, lánynál elég 2-3 naponta. Nálunk az utóbbi volt, és egy szépséges kiscsaj lett belőle.
Sok sikert! :-)))
3/3 anonim válasza:
Nekem a tesóm biológus és tőle tudom a következőket: ha tudod,hogy mikor van pontosan ovulációd (tüszőrepedés),akkor pontosan előtte három nappal kell szexuális életet élni,mert olyankor még nincs megérve a pete viszont a hímivarsejtek akár öt napon keresztül is életben maradnak viszont a hímivarsejtek közül a férfi neműek korán elpusztulnak és a női nemű sejtek maradnak tovább életben,így mire bekövetkezik a tüszőrepedés nagy a valószínűsége,hogy egy női nemű hímivarsejt fogja megtermékenyíteni a petesejtet! Illetve az mondta a tesóm,hogy az sem mindegy, hogy az együttlét alatt milyen lelki állapotban van az apa,mert ha magas az adrenalin szintje akkor több a férfi nemű hímivarsejtje,de ha romantikus, nyugodt,higgadt állapotban van akkor többségben vannak a női nemű hímivarsejtek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!