Ilyenkor szabad sétáltatni a tengerimalac kislányt v a kisfiút?
Figyelt kérdés
a hőmérséklet:11-12 fok van itt mert ma elvittem és nem lesz bajuk??2010. febr. 26. 14:54
1/12 anonim válasza:
tengerimalacot nem kell sétáltatni az a görény
2/12 A kérdező kommentje:
de ilyen hordozóba hogy levegőzzön
2010. febr. 26. 15:00
3/12 anonim válasza:
Hova vitted el és mit??!
Tedd ki őket az udvarra, hátha megfagynak..
4/12 anonim válasza:
de nem kell levegőznie, nagyon jól elvan a házban is, amit ki kell (a házban) engedni az a csincsilla meg a görény de a görény egy köcsög mert harap és ronda is
5/12 anonim válasza:
Te nem harapsz, de mégis ronda vagy.
6/12 anonim válasza:
Levegőzzön..szerinted a hordozóban nincs 11-12 fok?
NEM SZABAD!
7/12 anonim válasza:
Dehogy szabad. Megfagyna szegényke. Én mikor régebben kivittem őket ilyen időben az azért volt mert állatorvoshoz vittem, de úgy bebugyoláltam, hogy nekem lett melegem ha ránéztem szegényre plusz a kabátom alá is tetem, mert gyalog vittem. Persze nyáron amikor nincs kánikula, de szép meleg az idő akkor én is kivittem az udvarra mert kertes a házunk, de amúgy utcán nem is engedném, hogy kószáljon szabadon annyi a mocsok.
8/12 A kérdező kommentje:
köffy a válaszokat
2010. febr. 26. 17:25
9/12 anonim válasza:
hogy miért vattok ien peszimisták
nem lex bajuk
nekem egész tél alatt kinn volt az enyém és nem fagyott meg...
most is az ölemben ül.... = )
...
hát inkább vidd a kezedben és ugy sétálj vele mert a földön sok baktérium van és hamar összeszedi őket a tengeri :P
10/12 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Miért kell hülyegyerekeknek állatot venni????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!