Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Láttam ahogy a házunk előtt...

Láttam ahogy a házunk előtt lelőnek egy kislányt, ilyenkor mit kell tenni, kinek szólhatok? 15/F

Figyelt kérdés
Most történt vagy 1 hete nem is tudom már pontosan, nem tudom hogy mit kéne tennem kicsit összezavarodtam és félek is, mi van ha én leszek a következő
2010. jún. 6. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Ez most vicc?
2010. jún. 6. 21:49
 2/9 A kérdező kommentje:
tényleg láttam
2010. jún. 6. 21:52
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
ja persze vizipisztollyal
2010. jún. 6. 21:53
 4/9 A kérdező kommentje:
komolyan kérdeztem nem tudom miért nem lehet segíteni persze tudom hogy ezt nehezen lehet elhinni.. lehet én sem hinném el ha nem láttam volna.. most gondolj bele ha te látnál egy ilyet akkor mit csinálnál .. és még nem is segítene senki ..
2010. jún. 6. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinálnék vazze? Mennék a rendőrségre...

komolytalan kérdés.....

2010. jún. 6. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
107
2010. jún. 6. 22:01
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
híradóban is volt? mert akkor még nehezebb elhinni
2010. jún. 9. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
56%
...ha nem adták le
2010. jún. 9. 14:48
 9/9 A kérdező kommentje:
jó erre csak annyit mondok hogy te ostoba vagy, ha azt hiszed hogy minden ilyet leadnak a híradóban a múltkor a busszal mentem suliba és elütöttek 1 biciklist ott volt a kocsi a bringa a biciklis is ott volt le volt takarva csak a keze lógott ki a fekete fólia vagy mi volt az alól .. és semmi nemvolt a híradóban.. gratulálok az értelmetlen megjegyzésedhez.
2010. jún. 12. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!