Ilyenkor mit lehet tenni? Kinek szólhatok? (Bővebben lent)
Jászberényi vagyok.A városunkon keresztül folyik a Zagyva folyó.Az idei árvíz,meghozta a várva várt halbőséget.A halakkal együtt megjelentek a rabsicok(orvhorgászok)is.Lesz@rom,ha valaki kihozza a kisfiát,és tanítja pecázni.Mindenki így tanult!A nyugdíjas
öregek sem tesztnek nagy kárt a természetben,azzal az 1-2 kárásszal,amit a "hajóköteleikkel",és a "húskampóikkal" ki tudnak fogni.Azokkal van bajom,akik ipar szerűen,éjszaka hálóval húzzák a vizet,és legkisebb élőlényt is elviszik,ami benne marad a hálóban.
Mit lehet tenni ilyenkor?Mihez van jogom?Gondolkodtunk a haverokkal,hogy este 4en,5en kiballagunk,és ha valakit kinn találunk hálóval,akkor ott tartjuk,és ráhívjuk a rendőrt.(halőr sajnos nincs,vagy legalábbis én még nem láttam)Ha nem bántjuk,csak nem engedjük elmenni,akkor lehet valami bajunk belőle,foglalkozik vele egyáltalán a rendőrség?Vagy valaki tud valamilyen megoldást erre a helyzetre?
Az helyi onkormanyzatot es a rendorseget erdemes lenne megkerdezni.
Ejszaka nem kellene odamenni, mert nem hinnem, hogy "tini" gyermekeket talalnatok ott, s talan erosebbek es nem igazan orulnenek Nektek!
Mi sem vagyunk tinik!Kicsivel 40 év alatt és fölött vagyunk.
Az önkormányzósággal adtál 1jó ötletet.Köszönöm!
ha csak úgy kimentek és ott tartjátok őket, akadályozva a bizonyítékok eltüntetését akkor megpróbálhatnak feljelenteni személyi szabadság korlátozása miatt
de a rendőrségen biztosan tájékoztatnak mi a teendő mert ha kisöprik a medret ahogy írtad akkor az lehet hogy természetkárosítás nevű bűncselekmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!