Hogyan tudnék titokban teherbe esni?
Látom Ti sokkal jobban ismertek engem és a vőlegényemet, mint mi saját magunkat, habár a nevünket sem tudjátok! Borzasztó így ítélkezni egymás felett!!
Mindenki megnyugtatására közlöm, hogy a napokban felmerült a téma, megmondtam Neki, hogy az én életem már nem teljes, amennyiben nem alapítunk családot, majd megteszem nélküle és egyedül nevelem fel. Azt mondta, vágjunk bele! Szóval ne aggódjatok, senkinek nem teszem tönkre az életét.
Viszont amilyen pocskondiázásokat itt olvastam elszomorított. Elérkezettnek éreztem az időt arra, hogy gyermeket vállaljak, de mindenhol csak zárt ajtókat találtam, Kétségbeesésemben minden megfordult a fejemben. Nem tartom magamat önzőnek, vagy rossz embernek ezért. Azt pedig, hogy rossz anyának tituláltak egyesek előre, mások pedig MEDDŐSÉGET kívántak nekem mélységesen felháborít! Miért rossz anya az, aki mindent feladna és megtenne azért, hogy gyereke legyen?
Akik normálisan viszonyultak hozzám, próbáltak segíteni, köszönöm nekik!
Ne legyél felháborodva. Kérdeztél. Válaszoltunk.
Jo babavarast😉
Pár nappal ezelőtt még bármit megtett volna, hogy a pasija tudta nélkül -becsapva őt - teherbe essen tőle, most meg előadja az erkölcs bajnokát. Mélységesen felháborít...
A nagy akarástól még nem lesz jó anya, persze feltétlenül rossz se.
Koszonom nektek, nagyon aranyosak vagytok!
Szerintem, ha valaki meglatja a kisbabaja elso ultrahang kepet, onnantol nincs visszaut, legyen az ferfi, vagy no! Szerelem lesz elso latasra :)
Nektek is sok boldog evet es mielobbi babazast! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!