Hogyan tudnék titokban teherbe esni?
Mivel neked nem a kapcsolat a fontos, csak a gyerek, és a pároddal macerás kivitelezni, egyszerűbb, ha felszedsz egy random pasit és felcsináltatod magad.
(Nyilván előtte célszerű szakítani a pároddal... akiről azt írod, önző... miért, te nem vagy az?)
Sajnálom,hogy egy elvileg felnőtt ember csak titokban akar teherbe esni a párjától ahelyett,hogy igazi felnőtt módjára megbeszélnék!
Szóval inkább dugd fel magadnak a használt gumit, minthogy kinyisd a szád!
Szia!
Ahogy olvastam a történetedet, én valahol megértelek Téged, de szerintem ne ilyen módon vállalj gyereket. Gondolj bele egyedülálló édesanyaként nem lesz könnyű sem Neked sem a gyereknek.
Hasonló cipőben jártam, mint Te, volt egy pasim, akivel már 9 és fél éve voltunk együtt, minden szép és jó volt, aztán egyszercsak kiderült, hogy ő nem akar gyereket, én pedig már akartam. Úgy döntöttem, hogy bár nehéz, de szakítok, mert nekem kell gyerek és akkor minek vagyunk együtt, ha sose lesz. Nagyon nehéz volt, azt hittem végem lesz. És a szakítás után nekem is jutottak eszembe őrült dolgok, hogy örökbefogadok egyedülállóként, vagy elmegyek egy spermabankba és kérek egy mesterséges megtermékenyítést. Én komolyan elgondolkodtam ezeken is!
Aztán úgy döntöttem, hogy ez nem jó megoldás, mert a gyerek egyszer úgy is meg fogja kérdezni, hogy ki az apja és akkor mit mondok?
Végül túltettem magam az exemen és továbbléptem. Megismertem a férjemet. Igen azóta boldog házasságban élek és van egy kisfiam is. A férjemnek már az elején mondtam, hogy én gyereket szeretnék és azt mondta, hogy ő is.
Nem szólhatok bele abba, hogy mit teszel, ez a Te életed, de az az érzésem, hogyha így vállalsz gyereket, ettől a férfitől, abból semmi jó nem fog kisülni.
Sok sikert!
Itt mindíg mki a másik életével foglalkozik :) Rosszindulatúak,tök fölösleges ide ki írni kérdést kedves kérdező,80%-ban nem a kérdésre válaszolnak. Babás kèrdéseknél is tele van olyannal aki osztja az észt és gyereke sincs. :) de okos.. lenéző..pálcatörő.
Kívánják h ne sikerüljön,közben azt sem tudják kivagy,meg a párjuk csalja őket,vagy nem is szexelnel csak 2 havonta egyszer,egy ellaposodott kapcsolatban élnek (mki aki rosszindulatúan kommentel... mert normális,gondja nincs ember nem válaszol ha nem tud érdemben hozzászólni).
2 éven belül itt sírnak,h a "férjem elhagyott". Na ezért járok én fel ide ritkán!
:)
"Itt mindíg mki a másik életével foglalkozik :) Rosszindulatúak,tök fölösleges ide ki írni kérdést kedves kérdező,80%-ban nem a kérdésre válaszolnak. Babás kèrdéseknél is tele van olyannal aki osztja az észt és gyereke sincs. :) de okos.. lenéző..pálcatörő.
Kívánják h ne sikerüljön,közben azt sem tudják kivagy,meg a párjuk csalja őket,vagy nem is szexelnel csak 2 havonta egyszer,egy ellaposodott kapcsolatban élnek (mki aki rosszindulatúan kommentel... mert normális,gondja nincs ember nem válaszol ha nem tud érdemben hozzászólni).
2 éven belül itt sírnak,h a "férjem elhagyott". Na ezért járok én fel ide ritkán!
"
Kedvesem,ha szerinted a kérdező tervei a gyermekvállalásra rendben van,akkor csak gratulálni tudok!
Érdekes,hogy pont az fikázza a "negatív kommentelőket", aki szintén csak köpködni tud...
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!