Megszakításos védekezéshez melyik póz ajánlott?
Figyelt kérdés
Melyik a legideálisabb?2016. jan. 4. 20:32
12/23 anonim válasza:
Mi is ezt a módszert választottuk, időben "kikapta" mindig. Ennek hála miközben írom a válaszom, a 23. hetes magzatom rugdosásaira figyelek épp. Szóval csak akkor bízz ebben a módszerben,ha majd pozitív teszt után is ennyire magabiztos tudsz majd lenni.
13/23 anonim válasza:
Attól még, hogy nem annyira hatékony ez is egy védekezési mód. Van akinek ideális, van akinek nem.
14/23 anonim válasza:
Ez nem védekezés! !!!! Tök mindegy a póz.
15/23 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy kikapja-e időben, vagy nem. Az előváladéktól is simán lehetsz terhes. A blikk csak azt írta, hogy a nők hány százaléka "védekezik " így. Nem azt, hogy hány százalékuk védekezik sikeresen így. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy hány százaléknak csúszott be közben a baba. De te tudod.
16/23 anonim válasza:
nálunk mindenfajta póznál működik a megszakításos védekezés. misszionáriusban is, kutyus-ban is.
17/23 anonim válasza:
A megszakításos módszer Pearl-indexe 40%, vagyis 100-ból 40 nő teherbeesik egy év alatt. Nagyjából orosz rulett. Lehet próbálkozni (én is azt tettem, de csak mert nem volt gond, ha teherbe esem). Sikerült is, bár végül nem a megszakítás vezetett "eredményre", hanem a naptármódszer. :)
18/23 anonim válasza:
"Ez nem védekezés!"
Miért is nem?
19/23 anonim válasza:
Esetleg olvass utána a neten és rajossz. Remélem a sok okos nem ezt a módszert fogja ajánlani a gyerekének vedekezeskepp. ....
20/23 anonim válasza:
# 18: Mert a hatékonysága bizonyítottan nagyon alacsony. Nagyjából felezi a teherbeesés esélyét, de nem gátolja meg! Védekezés nélkül sem esik mindenki teherbe, így akik sikeresen alkalmazzák a megszakítást, nem tudhatják, hogy megszakítás nélkül mi lenne. Az, hogy "x hónapja alkalmazzuk sikeresen" semmit nem jelent, én anno x hónapig célirányos próbálkozással sem estem teherbe, csak sok-sok hónap után.
Léteznek valóban hatékony fogamzásgátlási módok, amik már tényleg relevánsan csökkentik a teherbeesés esélyét. A megszakítás nem tartozik ezek közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!