Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nem ajánlott a megszakításos védekezés?
az előváladéktól is lehet terhes az ember
a statisztika szerint 35.7% (vagy 37.5%, nem emlékszem) a teherbe esések aránya ezzel a módszerrel, ami azért elég nagy
Szerintem ezek a 35%-os statisztikák erős túlzások. Nem hiába ereszt ki a pasi több millió spermiumot egyszerre és abból csak pár darab éri el a petesejtet. Nem egy akadály van útközben ami után elpusztulnak. Át kell törni a méhszájon, fehérjelebontó váladék a hüvelyben, fehérvérsejtek a még körül, stb.
Régen nem volt óvszer és 40 év dugás alatt 2-3 gyerek született.
Igaz hozzá kell tenni, hogy van rá matematikai esély és előbb utóbb, mondjuk 3-4 ezer próbálkozás után becsúszhat 1-2.
Abba is bele kéne gondolni, hogy a különböző óvszer és fogamzásgátló készítményeket gyártó cégek halálra keresik magukat a dugáson mivel elültetik a bogarat az emberek fülében vagy hamis statisztikákkal félemlítik a párokat, hogy vegyed a terméküket.
Én nem mondok sem pozitív sem negatív véleményt. Egyértelmes ember némi utánajárással feltudja mérni, hogy mit gondol biztonságosnak.
Felőlem alkalmazhatja bárki ezt a módszert, de vállalja is az esetleges következményeket és utána ne itt kérdezgesse, hogy ilyen 'védekezés' mellett vajon teherbe esett-e.
23n
Tavaly lettem így terhes... én is azt hittem hogy kicsi az esélye. Ezek után azt mondom 50-50%. Vagy olyan szerencsés (szerencsétlen-kinek hogy) vagy/vagytok hogy össze jön így, vagy nem.
Persze ha nem gond hogy becsúszik a baba, akkor semmi gond vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!