Bevállaljam vagy sem?
Kíváncsiságból teszem fel a kérdést, és mindenképpen a saját akaratomból fogok dönteni, de érdekel más kívülállók véleménye.
38 éves 2 gyerekes elvált anyuka vagyok. Több mint 2 éve van egy 8 évvel fiatalabb párom, eddig nem szeretett volna babát, de most beszélgettünk róla, és örülne neki, ha lenne egy közös is. Szereti a lányaimat, de talán most ért el arra a pontra, hogy saját gyereket szeretne. Azért nem hagyna el, mert egy fiatalabb nőtől szeretne gyereket, ebben biztos vagyok, mert eddig nem foglalkozott a gyerek témával, elutasította. Én sem akartam már többet bevállalni, de most dilemmázok. Talán 10 év múlva megbánom, hogy nem vállaltam be a 3. gyereket.Úgy érzem néha, hogy már nem tudnám végigcsinálni az első néhány évet. Látom a kisbabás szülőket, és egyáltalán nem hiányzik újra a sok pelusozás, sírás, hiszti, éjjeli szoptatás, stb..Most érzem legjobban magam a bőrömben, munkámban, gyerekeim is nagyobbacskák (8 és 12) már nem kell bébiszittelni őket. Én már nyűgösnek tartom újra átélni. Vagyha ott lesz velem, lehet hogy mégsem?
A kapcsolatunk jó, együtt élünk négyen már másfél éve, szeretjük egymást nagyon, de vannak vitáink is. Szóval ki mit tenne egy ilyen helyzetben?
Egy 38 éves elvált,tapasztalt nőnek már nem kell 3-4 évet vállalnia hogy eldöntse mit akar.En is hasonló helyzetben voltam,csak mi kevesebb ideje voltunk együtt.Én bevállaltam.2 gyerekünk is született.
Mérlegelj szerintem,számolj minden eshetőséggel.
Az hogy az ember magára marad x gyerekkel,bármikor benne van a pakliban,sok sok éves kapcsolat után is.
Előző vagyok,így igaz!
Probálj a szívedre és az eszedre is hallgatni.
Tapasztalt nő vagy nem egy tini!Úgyis erezni fogod mi a helyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!