Nem furcsa ez a magas hő? (görbe)
Figyelt kérdés
Nekem ez így szokatlan, mert a peteérés előtt a reggeli ébredési hőm 36,4 -36,5 általában!
2015. dec. 31. 15:54
11/18 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból töröltem a dec.14-vel kezdődő mensit, így ilyen lett:
Tesztet leghamarabb holnap tudok venni.
2016. jan. 1. 14:44
12/18 anonim válasza:
Aha, így más a kép.
Mondjuk az furcsa, hogy miért lett negatív az a teszted, annak már illett volna valami halványat mutatni, illetve miért nem teszteltél azóta?
13/18 A kérdező kommentje:
Sajnos az egyéltermű negatív lett. A ciklusom általában 30-32-35 napos is szokott lenni. Az előző terhességnél is csak a 39. napon mertem tesztelni, akkor pozitív is lett. Most meg .... félek a sokadik negatívtól :( de....ha marad a hő fogok tesztelni.
2016. jan. 1. 15:28
14/18 anonim válasza:
Ha visszanezed ho alapjan a negativ tesztnel kb a 9.dpon volt a ketdezo..ha nem igy van akkor jo kis kavarodas van a ciklusban :(
15/18 anonim válasza:
Én úgy számolom, hogy 13. dpo-n volt a negatív tesztnél.
A vonal egyel került előbbre, mint ahol a helye lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!