Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem furcsa ez a magas hő? (görbe)

Nem furcsa ez a magas hő? (görbe)

Figyelt kérdés

[link]

Nekem ez így szokatlan, mert a peteérés előtt a reggeli ébredési hőm 36,4 -36,5 általában!

2015. dec. 31. 15:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Huh az igen..nem ismeteltel hcg tesztet? Verzesed is alig volt! 18. ciklusnapon vagy es ovu se volt..siman lehetsz terhes is! :)
2015. dec. 31. 15:59
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem csináltam. Eleinte azt hittem lappang bennem valami betegség...attól magas a hőm. De...ilyen még sosem volt a ciklusom. Nagyon örülnék ha baba lenne. Fél éve elment a babánk :(
2015. dec. 31. 16:28
 3/18 anonim ***** válasza:

Furcsa.

Minden esetre mérd tovább, ma van egy megemelkedett napod, ha most magasan marad, akkor most van ovu.

De ez a köv. 3 napi értékből derül ki.

Kicsit nehéz lesz, ha bulizol, mert az alkohol és a "felborult éjjel" is tévesen megemelheti a hőt.

A vérzés kevésnek tűnik nekem is.

2015. dec. 31. 16:54
 4/18 anonim ***** válasza:
Pedig ez igy nagyon gyanus :) Nincs otthon teszted? Ha negativ akkor viszont hormon gond van lehet sargatest elegtelenseg es fenn tartja a hodet.De csak tipp..mindenkepp menj orvoshoz szerintem ha nega a teszted! Drukkolok Buek :))) 1# voltam
2015. dec. 31. 16:55
 5/18 A kérdező kommentje:
Mindenképpen mérem tovább. Nem lesz bulizás, itthon maradunk. 2dl vörösbortól meg nem megyek a falnak :)
2015. dec. 31. 16:56
 6/18 A kérdező kommentje:
Nincs itthon tesztem. Mostmár megvárom az esetleges mensit. BÚÉK!!!
2015. dec. 31. 16:58
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem mész a falnak, de az este fogyasztott alkohol megemelheti a másnapi hőt.
2015. dec. 31. 17:29
 8/18 A kérdező kommentje:
Végül 1 korty itallal koccintottam éjfélkor, többet nem is ittam nehogy emiatt legyen értékelhetetlen a hőm. A szokott időt megaludtam így lett ma 37,1 ! :)
2016. jan. 1. 11:11
 9/18 anonim ***** válasza:
Huh ez igen :)))) Varjuk a teszted eredmenyet !! Holnap csinalsz? 1,4# voltam Buek :))
2016. jan. 1. 12:03
 10/18 anonim ***** válasza:
De miért kéne tesztelnie most, amikor az ovut várja, ezt nem értem.
2016. jan. 1. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!