Kérlek nézzétek meg? Szerintetek is furcsa a görbém, mintha nem lett volna PÉM?
Figyelt kérdés
Http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0ba27454fdfc9c3e3e6ff2fe16226b46_140905_140926_1411689600_. PngEddig mindig fájt a mellem, meg görcsöltem is de most semmi, mi lehet az vagy csak a testem szorakozik velem. 4 napom van a nem vártig, 26 naposak a ciklusaim.#görbe #pém
2014. szept. 26. 09:22
2/12 anonim válasza:
szerintem volt, de még várnunk kell.
3/12 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem volt ovud? Hiszen felfelé tart a görbe. Gondolkodj pozitívan!
Sok sikert kívánok!
4/12 anonim válasza:
szerintem meg volt,mert a harmadik naptól kezdve egyre feljebb ment a hőd és nem is esett le.Nem az a lényeg hogy az alacsony hő leessen a béka feneke alá,hanem az hogy a legalacsonyabb hőtől utána feljebb emelkedjen.Volt ovud,ne aggódj. :)
5/12 A kérdező kommentje:
3 napom van a nem vártig és bő krémes folyásom van amit eddig még nem tapasztaltam , és eddig mindig fájtak a melleim de most semmi.Ez mire utalhat, lehet baba? Hogy mégis összejött
2014. szept. 26. 11:03
6/12 anonim válasza:
Meglátjuk még azt, mennyid is van a nemvártig... ;-)
7/12 A kérdező kommentje:
3 nap
2014. szept. 26. 11:21
8/12 anonim válasza:
A következő menszit mindig az ovuhoz számoljuk...
Ne lepődj meg ha most nem 26 napra fog megjönni hanem többre.
9/12 A kérdező kommentje:
Kíváncsivá tettél amúgy akkor nem igazán jókor voltunk együtt, de bármi lesz most már kíváncsi vagyok. eddig a 26 napos ciklus bevált nekem stabil 26 napot tartom. Lehet hogy nekem az OVUM nem félidőben van hanem később?
2014. szept. 26. 12:09
10/12 anonim válasza:
3-as vagyok. Szerintem jókor lehettetek együtt. Igen, úgy néz ki, ez nem 26 napos ciklus lesz, hanem olyan 28-29.
Akörül már tesztelhetsz is, én 10.dpo-n nagyon halványat teszteltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!