Ti láttok valamit a tesztemen?
Látom jól telik a szilveszter, hogy az én kérdésemmel vagy elfoglalva, és mindenáron bebizonyítani, hogy ez negatív.
Ha tévednék, és PONT 39%-a van mindenkinek, aki ilyen negatív, akkor csak azt olvasd, amit most írok:
Tudom, hogy mit jelent a hcg teszt, a hcg hormon, és hogyan és milyen mértékben lesz jelen a szervezetben.
Te magad is leírod, hogy a dolog egyértelmű.
Ha LÁTOM a csíkod, akkor van hcg. Ennyi a válaszom, mást nem is kell írnom.
Teszteltél azóta kedves kérdező?
Kiverte a biztosítékot, hogy nincs halvány teszt...Ha valaki korán tesztel igenis halvánnyal fog kezdődni.Meg kéne tanulni tovább lapozni,és nem válaszolni minden kérdésre,mert NEM kötelező!
Igen, tegnap is és mai is. Szépen erősödnek, csak nem akartam feltenni naponta képet.
Fotózom majd a mait nemsokára, aztán felrakom. :)
A negatív válaszolóval kapcsolatban még nem döntöttem el, hogy szórakoztatónak gondoljam agy inkább szánjam őt. Akinek ez ilyen fontos, hogy a másikat lehúzza vagy kárörvendjen rajta, az melyik kategória?
Én halvány teszttel kezdtem, ami fokozatosan erősödött, még a digitalis Clearblue is több fokozatban számol, nem úgy van, hogyha elért egy x szintet a hcg, akkor egyből erős 2. csík jön, előtte meg semmi. Ezek voltak az én tesztjeim:
11-es vagyok.Nyugi,rosszindulatú emberekkel pedig ne foglalkozz!
Én ma vagyok a 12.dpo-n,nem birtam magammal és teszteltem egyet.Ilyet mint te,pozitivat. :)
Szuper! Gratulálok, nagyon örülök neki! :)
Képed nincs róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!