Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok valamit a tesztemen?

Ti láttok valamit a tesztemen?

Figyelt kérdés

Megnéznétek, hogy látszik-e valami a teszten?

[link]

Köszi!

2015. dec. 30. 09:32
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Látom jól telik a szilveszter, hogy az én kérdésemmel vagy elfoglalva, és mindenáron bebizonyítani, hogy ez negatív.

Ha tévednék, és PONT 39%-a van mindenkinek, aki ilyen negatív, akkor csak azt olvasd, amit most írok:

Tudom, hogy mit jelent a hcg teszt, a hcg hormon, és hogyan és milyen mértékben lesz jelen a szervezetben.

Te magad is leírod, hogy a dolog egyértelmű.

Ha LÁTOM a csíkod, akkor van hcg. Ennyi a válaszom, mást nem is kell írnom.

2015. dec. 31. 19:23
 32/45 anonim ***** válasza:

Teszteltél azóta kedves kérdező?

Kiverte a biztosítékot, hogy nincs halvány teszt...Ha valaki korán tesztel igenis halvánnyal fog kezdődni.Meg kéne tanulni tovább lapozni,és nem válaszolni minden kérdésre,mert NEM kötelező!

2016. jan. 2. 07:39
 33/45 A kérdező kommentje:

Igen, tegnap is és mai is. Szépen erősödnek, csak nem akartam feltenni naponta képet.

Fotózom majd a mait nemsokára, aztán felrakom. :)

A negatív válaszolóval kapcsolatban még nem döntöttem el, hogy szórakoztatónak gondoljam agy inkább szánjam őt. Akinek ez ilyen fontos, hogy a másikat lehúzza vagy kárörvendjen rajta, az melyik kategória?

2016. jan. 2. 08:16
 34/45 anonim ***** válasza:

Én halvány teszttel kezdtem, ami fokozatosan erősödött, még a digitalis Clearblue is több fokozatban számol, nem úgy van, hogyha elért egy x szintet a hcg, akkor egyből erős 2. csík jön, előtte meg semmi. Ezek voltak az én tesztjeim:

[link]

2016. jan. 2. 09:34
 35/45 anonim ***** válasza:
Gratu kerdezo :)) Varjuk a fotot :)
2016. jan. 2. 10:36
 36/45 A kérdező kommentje:

Nem tudok normális fotót csinálni, élőben tök jól látszik, de azért felteszem. :)

[link]

[link]

Köszi mindenkinek a drukkot!

2016. jan. 2. 13:16
 37/45 anonim ***** válasza:
Látszik az a képen is, napról napra erősödik:)
2016. jan. 2. 13:25
 38/45 anonim ***** válasza:
Jo lesz az!
2016. jan. 2. 14:21
 39/45 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.Nyugi,rosszindulatú emberekkel pedig ne foglalkozz!

Én ma vagyok a 12.dpo-n,nem birtam magammal és teszteltem egyet.Ilyet mint te,pozitivat. :)

2016. jan. 2. 17:22
 40/45 A kérdező kommentje:

Szuper! Gratulálok, nagyon örülök neki! :)

Képed nincs róla?

2016. jan. 2. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!