Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok valamit a tesztemen?

Ti láttok valamit a tesztemen?

Figyelt kérdés

Megnéznétek, hogy látszik-e valami a teszten?

[link]

Köszi!

2015. dec. 30. 09:32
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Élesebb képet nem tudsz csinálni?

Du.teszteltél?

Miért kell Utrót szedned?

Én holnap leszek a 10.dpo-n és erős a kísértés hogy teszteljek reggel.

Nekem is kell progit szednem azonnal ha pozit tesztelek.

2015. dec. 30. 17:47
 12/45 anonim ***** válasza:
Szellemcsík, szürke, és vékony. Ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy száradás után, vagyis 10 percen túl jöhetett ki. Viszont 2 nap múlva mindenképp csinálj másikat. Ha majd rózsaszín, és ugyanolyan vastag, mint a kontrollcsík, akkor lesz pozitív. Megy a drukk!
2015. dec. 30. 18:29
 13/45 A kérdező kommentje:

Élőben is nagyon halovány, majd a holnapit lefotózom, ha egyáltalán lesz mit fotózni.

Nem időn túli, a kép igen, de a csík az elejétől (néhány perc múlva) fogva ott volt.

Utro azért kell, mert az első terhességemnél is volt gond, a másodiknál is kellett, de ott sajnos vetélés lett a vége. Most már az előzmények miatt muszáj peteérés után is használnom.

2015. dec. 30. 19:10
 14/45 anonim ***** válasza:
Látni valamit halványan;)Drukolok;)
2015. dec. 30. 19:46
 15/45 anonim ***** válasza:
11-es vagyok.Ez fura,nekem is a legutóbbi terhességnek missed.ab. lett a vége progi mellett,előzőnel is szedtem,de nekem azt mondta a doki hogy csak akkor kell szedni elővigyázatosságból ha pozit tesztelek.
2015. dec. 30. 19:50
 16/45 anonim ***** válasza:
Épp ezért is gondolom tesztelnem kellene reggel,a 10.dpo.-n már hatha lesz valami és akkor azonnal el tudom kezdeni,van itthon./11-es voltam/
2015. dec. 30. 19:51
 17/45 A kérdező kommentje:

Nekem haematóma miatt lett baj a másodiknál, nem függ össze a progival.

A vérvétel alapján viszont kell a pótlás, és az első két hetet is jobb pótolni (terhesség 3. és 4. hetét), késő már pozi után.

2015. dec. 30. 20:02
 18/45 anonim ***** válasza:
0%
a húgyfolt egyértelműen látszik, de azon kívül semmi
2015. dec. 30. 20:53
 19/45 A kérdező kommentje:
Akkor nagyon király vagyok, mert vagy hófehéret tudok vizelni (mivel az egész gyönyörű hófehér élőben), vagy ha a kis halovány csíkocskára gondolsz, akkor tudok egy szabályos csíkot pisilni. Szerintem ez tök jó!
2015. dec. 30. 21:01
 20/45 anonim ***** válasza:
En nem lazok sehol hugyfoltot -.- talan meg nem lattal terhessegi tesztet?
2015. dec. 30. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!