Ketteske kérdése:
Miért kell várni 3 hónapot mssed ab. után. (müvi befejezés volt)?
Figyelt kérdés
5.hétre megjött a mensim, miért nem lehet egyből nekiállni próbálkozni? Az akkor nem igaz, hogy tudja a szervezet, hogy mit csinál, és ha egyből megfogan, akkor minden rendben van?2010. márc. 24. 18:37
1/4 anonim válasza:
Állítólag addigra regenerálódik a méhed. De nekünk a 3. hónapban véletlenül besikeredett a baba, egyetlen egyszer nem védekeztünk:)
23+5 km
2/4 anonim válasza:
Általában azért, hogy újra megerősödjön a méhed. Meg attól is függ, hogy hány hetesen volt a missed ab, mert minél nagyobb volt a terhesség, annál több időt kell várni.
Nekem 6 hetesen volt egy vetélésem, de nekem természetes úton távozott, vagyis véreztem. Az én dokim egy hónap szünetet kért, utána már megint próbálkozhattunk, s azonnal összejött a baba. üdv:29 hetes kismama.
3/4 A kérdező kommentje:
7 hetes volt, de csak egy 7,5 mm-es üres petezsákom volt.
2010. márc. 24. 18:57
4/4 anonim válasza:
10. hetes m.ab után 6 hónapot javasolt a doki. Azt mondta testileg, lelkileg kell az az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!