Lehet, hogy végre terhes vagyok?
Figyelt kérdés
3 napja késik(csak).
Viszont eléggé meg fog jönni érzésem van tegnap este óta.
Szerencsére nem jött meg. Nagyon szeretnék babát, tobb mint egy eve próbálkozunk a párommal. Egyszer sikerült, de sajnos elment.
Csinalhatok tesztet ma is ,vagy inkabb varjam meg a holnap reggelt? Szoritsatok,hogy összejöjjön vegre! ❤
2015. dec. 28. 11:05
1/35 anonim válasza:
Mivel már 3 napja késik, biztosan mutatná. Én nem várnék a helyedben. Minek? Ha baba, tudni akarnám "biztosra", ha nem, azt is, mert ne reménykedjek hiába.
2/35 anonim válasza:
Meglehet, hogy a késés hátterében terhesség van. Tesztelni inkább reggeli első vizeletből tesztelj. Sajnálom hogy elvetéltél! Szorítok, hogy most sikerüljön.
3/35 anonim válasza:
Három nap késésnél már nem számít, hogy reggeli vizelet-e. Nyugodtan tesztelhet napközben, ha van valami, mutatja.
4/35 anonim válasza:
Egyet értek. 3 nap után már este is nyugodtan meg lehet csinálni. Jobb is ha tudod.Bármi van. Vérzés barnázás stb egyből doki.hajrá megy a drukk!!;)
5/35 A kérdező kommentje:
Rohanok a boltba tesztert!!!!
:)))
2015. dec. 28. 11:23
6/35 anonim válasza:
Siman megcsinalhatod barmikor ennyi kesesnel :) 4 nap keses delben teszteltem egyertelmu pozit :) Majd ird meg drukk
8/35 whitelady1 válasza:
Drukkolok! Mit mutat a teszt?
10/35 A kérdező kommentje:
BABAM LESZ!!!!! Istenem Koszonom! ❤
Koszonom Nektek is! :))))))
2015. dec. 28. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!