Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak 3 napja késik, lehetek...

Csak 3 napja késik, lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Nagyon nagyon nagyon szeretnék babát!!! Fél évvel ezelőtt elveszítettem a 9hetes kicsikemet. Azota viszont nem sikerült . 😔

Tudom,hogy csak 3 napja késik,de általában mindig pontos. Viszont kicsit olyan érzésem van,hogy megfog jonni. De kozben meg reménykedem ,hogy nem. 

Tesztet egy hete csináltam, akkor negatív volt. (Valaki szerint beteges ,hogy havi szinten tesztel,de nem erdekel, mert a fel evvel ezelőtti kicsikemet 4hetesen tudtam meg ,hogy ...)

Szoval ha egy hete negatív volt akkor ha babam van ,es 3napja kesik ,kimutatná?

Nagyon boldog lennék ,ha sikerülne vegre ! 😊

2015. dec. 27. 21:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Tesztelj. Ha van valami, már mutatni fogja. Egy hete még korai volt a teszt.
2015. dec. 27. 21:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Holnap reggel teszt.

És szerintem nem beteges a tesztelés minden hónapban, mondjuk korábban nem érdemes, de én is tesztelek, mert szeretném tudni, hogy csak nem tudott megtapadni, vagy nem is jött össze...

2015. dec. 27. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Reggel tesztelj. Ha van baba mutatni fogja :) hajrá megy a drukk!!! ;)
2015. dec. 27. 22:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen ! 😊😊
2015. dec. 27. 22:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia

Ha 3 napja kesik akkor azt mar a delutani vizelet is kimutatna. Szoval reggel az elsobol eros pozi kell legyen :) majd ird meg :)

2015. dec. 28. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező?
2016. jan. 1. 11:14
 7/8 A kérdező kommentje:

3pozi teszt! 😍

Igazan boldog vagyok! Boldog uj evet! :))

2016. jan. 1. 12:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2016. jan. 1. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!