1/19 A kérdező kommentje:
Plusz még az a baj, hogy egyszer már volt ilyen "riadóm" ami alaptalan volt, csak annyire izgultam hogy már mindenfélét beképzeltem magamnak
Ez most kamu vagy tényleg ennyire sík vagy?
Á, dehogy, így nem lehetsz. Jó is a kaparás...
2015. dec. 27. 16:15
miért játszol a tűzzel? Tudod hány apuka van aki "tapasztalt" volt, ilyen szinten? nagyon-nagyon sok. Ezt meg te se hiszed el, hogy "érezné", eléggé felelőtlenek vagytok ti is.
És tőled is megkérdem: miért UTÓLAG merül el fel? Főleg hogy nem első?
[link]
"Becslések szerint minden 100 nőből 17-27 esik teherbe a megszakításos módszer alkalmazói közül.
2015. dec. 27. 16:17
kérdező tudod mi az az előváladék? Ezek szerint nem... olvasgass utána. Simán lehetsz terhes. Hogy fogják hívni?
2015. dec. 27. 16:18
5/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom mi az. Elismerem hogy hülyén tettem fel a kérdést. Nem vagyok teljesen sík, csak most nem bírok 100% tisztán gondolkodni. Csak véleményekre lettem volna kíváncsi, nem hogy hogyan szidtok. Nagyon szépen kérlek, beszélgessünk egymással normális hangnemben
teljesen normális hangnemben írtunk...nem akarlak megbántani, de nem tudsz gondolkodni, ha engeded hogy gumi nélkül tegye be neked, ha baj lenne ha becsúszna egy baba. Nekem 4 ismerősöm is így esett teherbe. Ha nem akarsz gyereket ne kisértsd a sorsot. hány éves vagy amúgy? én 14-16ra saccollak, mert idősebbeknek azért van valamennyi realitásérzéke.
2015. dec. 27. 16:32
7/19 A kérdező kommentje:
16 vagyok, csak azt már ki se mertem írni, mert tudom hogy akkor ellepnének a gyülölködő kommentek. Legelőször gumival volt csak kiderült hogy azt a barátom nem bírja. Amikor bennem volt az csak pár perc volt és nem éreztem rajta semmit- tisztában vagyok hogy ez is elég. Mostmár tanultam belőle hogy egy-két percre se. Nem vagyok totál zokni, de muszáj elismernem hogy rengeteg mindent nem tudok és hogy tapasztalatlan vagyok, azért fordultam hozzátok
Hadd kérdezzem meg hány éves vagy? (nekem tininek tűnsz)
Ezzel a "védekezési" módszerrel elég sanszos, hogy teherbe esel. Kérdezz rá a barátodra, tényleg szeret-e. Mert, ha így lenne, nem tenne ki ekkora kockázatnak. Nem csak a teherbeesésnek, hanem neadjisten valamilyen nemi betegségnek is, hiszen a nagy tapasztalata feltételez jó pár partnert nála. (vagy csak nagy a szája, de ez csak a magánvéleményem) Szóval, vagy hajlandó óvszert húzni, vagy nincs szex. Neked pedig érdemes fogamzásgátlót íratni. Biztos ami biztos. Az a menzeszed is beállítja.
2015. dec. 27. 16:40
Figyelj, az előváladékot nem is igazán lehet érezni, ezért is alattomos, mert észrevehetetlen, még a jóval tapasztaltabbaknak se, mégis a legtöbb nem kívánt terhességért ez felelős.Ilyen kis korban nem érdemes ezzel kisérletezni, mert hogy nevelnél fel egy gyereket, aki a ti felelőtlenségetek miatt fogant? A pasit meg otthagynám a francba, mert hiába tapasztaltabb, a felfogása felelőtlen és éretlen. Itt te vagy az egyetlen aki kockáztat, nem is keveset. Vegyél tesztet és kiderül mi a helyzet.
2015. dec. 27. 16:43
10/19 A kérdező kommentje:
A "tapasztalatot" nem ugy értem hogy sok nővel volt előttem, hanem hogy jóval idősebb nálam. De nem volt sok kapcsolata (de ami volt az hosszan)
Kapcsolódó kérdések: