Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lehetek terhes?

Ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég együtt voltam a barátommal. Nem használ gumit, de sose megy el bennem. (csak pár percig szokott bennem lenni) Mindig megkérdezem tőle, hogy nem lesz-e baj, mivel ő már nagyon tapasztalt, és mondta, hogy érezné ha "baj lenne". A mikulásaimra nem nagyon tudok alapozni mivel nem rendszeresek, szinte sose jön meg amikor naptár szerint kellene. (Legutóbb kicsit bennem volt, utána orálisan ment el) Bízok benne, de mégis ez a kérdés nagyon aggaszt. Bocsi hogy ha zavarosan írtam,és kérlek kulturáltan válaszoljatok!

2015. dec. 27. 16:08
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Plusz még az a baj, hogy egyszer már volt ilyen "riadóm" ami alaptalan volt, csak annyire izgultam hogy már mindenfélét beképzeltem magamnak
2015. dec. 27. 16:11
 2/19 anonim ***** válasza:
79%

Ez most kamu vagy tényleg ennyire sík vagy?

Á, dehogy, így nem lehetsz. Jó is a kaparás...

2015. dec. 27. 16:15
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

miért játszol a tűzzel? Tudod hány apuka van aki "tapasztalt" volt, ilyen szinten? nagyon-nagyon sok. Ezt meg te se hiszed el, hogy "érezné", eléggé felelőtlenek vagytok ti is.

És tőled is megkérdem: miért UTÓLAG merül el fel? Főleg hogy nem első?

[link]

"Becslések szerint minden 100 nőből 17-27 esik teherbe a megszakításos módszer alkalmazói közül.

2015. dec. 27. 16:17
 4/19 anonim ***** válasza:
54%
kérdező tudod mi az az előváladék? Ezek szerint nem... olvasgass utána. Simán lehetsz terhes. Hogy fogják hívni?
2015. dec. 27. 16:18
 5/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom mi az. Elismerem hogy hülyén tettem fel a kérdést. Nem vagyok teljesen sík, csak most nem bírok 100% tisztán gondolkodni. Csak véleményekre lettem volna kíváncsi, nem hogy hogyan szidtok. Nagyon szépen kérlek, beszélgessünk egymással normális hangnemben
2015. dec. 27. 16:30
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
teljesen normális hangnemben írtunk...nem akarlak megbántani, de nem tudsz gondolkodni, ha engeded hogy gumi nélkül tegye be neked, ha baj lenne ha becsúszna egy baba. Nekem 4 ismerősöm is így esett teherbe. Ha nem akarsz gyereket ne kisértsd a sorsot. hány éves vagy amúgy? én 14-16ra saccollak, mert idősebbeknek azért van valamennyi realitásérzéke.
2015. dec. 27. 16:32
 7/19 A kérdező kommentje:
16 vagyok, csak azt már ki se mertem írni, mert tudom hogy akkor ellepnének a gyülölködő kommentek. Legelőször gumival volt csak kiderült hogy azt a barátom nem bírja. Amikor bennem volt az csak pár perc volt és nem éreztem rajta semmit- tisztában vagyok hogy ez is elég. Mostmár tanultam belőle hogy egy-két percre se. Nem vagyok totál zokni, de muszáj elismernem hogy rengeteg mindent nem tudok és hogy tapasztalatlan vagyok, azért fordultam hozzátok
2015. dec. 27. 16:37
 8/19 anonim ***** válasza:
64%

Hadd kérdezzem meg hány éves vagy? (nekem tininek tűnsz)

Ezzel a "védekezési" módszerrel elég sanszos, hogy teherbe esel. Kérdezz rá a barátodra, tényleg szeret-e. Mert, ha így lenne, nem tenne ki ekkora kockázatnak. Nem csak a teherbeesésnek, hanem neadjisten valamilyen nemi betegségnek is, hiszen a nagy tapasztalata feltételez jó pár partnert nála. (vagy csak nagy a szája, de ez csak a magánvéleményem) Szóval, vagy hajlandó óvszert húzni, vagy nincs szex. Neked pedig érdemes fogamzásgátlót íratni. Biztos ami biztos. Az a menzeszed is beállítja.

2015. dec. 27. 16:40
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, az előváladékot nem is igazán lehet érezni, ezért is alattomos, mert észrevehetetlen, még a jóval tapasztaltabbaknak se, mégis a legtöbb nem kívánt terhességért ez felelős.Ilyen kis korban nem érdemes ezzel kisérletezni, mert hogy nevelnél fel egy gyereket, aki a ti felelőtlenségetek miatt fogant? A pasit meg otthagynám a francba, mert hiába tapasztaltabb, a felfogása felelőtlen és éretlen. Itt te vagy az egyetlen aki kockáztat, nem is keveset. Vegyél tesztet és kiderül mi a helyzet.
2015. dec. 27. 16:43
 10/19 A kérdező kommentje:
A "tapasztalatot" nem ugy értem hogy sok nővel volt előttem, hanem hogy jóval idősebb nálam. De nem volt sok kapcsolata (de ami volt az hosszan)
2015. dec. 27. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!