Ugye nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nemrég együtt voltam a barátommal. Nem használ gumit, de sose megy el bennem. (csak pár percig szokott bennem lenni) Mindig megkérdezem tőle, hogy nem lesz-e baj, mivel ő már nagyon tapasztalt, és mondta, hogy érezné ha "baj lenne". A mikulásaimra nem nagyon tudok alapozni mivel nem rendszeresek, szinte sose jön meg amikor naptár szerint kellene. (Legutóbb kicsit bennem volt, utána orálisan ment el) Bízok benne, de mégis ez a kérdés nagyon aggaszt. Bocsi hogy ha zavarosan írtam,és kérlek kulturáltan válaszoljatok!2015. dec. 27. 16:08
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 27. 16:48
12/19 anonim válasza:
Kérdező, ne haragudj de szerintem kicsit naív vagy. Gondolj bele. a pasi jóval idősebb nálad. az elején használtatok óvszert majd "hirtelen" kiderült hogy ő ezt nem bírja. a latex érzékenység nem alakul ki hirtelen. Szerintem csak ki akarja használni a tapasztalatlanságod és óvszer nélkül élvezkedni. Egyébként meg vannak latex mentes óvszerek direkt ilyen helyzetekre, ne hagyd hogy palira vegyen, az egész jövőd múlik azon hogy kiállsz-e magadért.
13/19 anonim válasza:
Hiszen ha már volt hosszú kapcsolata biztos volt rajta már óvszer... ha tényleg érzékeny lenne már az elején mondania kellett volna, nem menet közben derült volna ki.. szerintem ez kamu.
14/19 A kérdező kommentje:
mondjuk előtte több mint egy évig nem volt nővel mivel kint dolgozik. Tudom ez is naiv, de tudom hogy addig nem volt senkivel. (1 éven át skype kapcsolatunk volt, egész évben kétszer láttam.)
2015. dec. 27. 16:56
15/19 A kérdező kommentje:
Noss végülis keresünk 120 órás tablettát, és legközelebb okosabbak leszünk
2015. dec. 27. 19:25
16/19 anonim válasza:
kérdező..könyörgöm... az nem változtat semmin hogy egy évig nem volt senkivel... kihasználja hogy beveszed a latex érzékenységet... ne hagyd magad mert később még jobban fel fog ültetni.
17/19 anonim válasza:
kérlek ne légy hülye. egyértelmű hogy csak kihasznál. nem képes gumit húzni? inkább nem akar. ha meg terhes leszel egyedül maradsz a babával. nem érdekli, hogy mi lesz veled, szakítanod kéne vele. ja és persze, nyilván lehetsz terhes. ha ezt sokat csináltátok már így, az a csoda hogy eddig nem lettél.
18/19 anonim válasza:
De, lehetsz terhes! Észbe kaphatnál, feltéve, ha nem kamu. Írásod alapján nem vagy azért reménytelenül buta...
19/19 A kérdező kommentje:
Ez nem a milliomodik eset volt, hanem a második. (Legutóbb használt gumit de nem vált be) Szóval most először volt gumi nélkül. De megbeszéltük, mindketten beláttuk hogy felelőtlenek voltunk, és legközelebb nem leszünk.
2015. dec. 27. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!