Lehetek terhes spermás ujjtól?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok, de a barátommal volt egy kis EtyePetye... Kivertem neki. Ő elment a hasára.. majd pár percel később belém nyúlt. Szerintem Véletlenül bele nyúlt a spermájaba előtte és, hogy attól lehetek e terhes?
Btw.: miután véletlenül hozzá ért a saját spermajahoz letorolte az ágyra, csak, hogy az elég e?
2015. dec. 20. 21:25
1/15 anonim válasza:
Kb 1% az esély. Jobban kéne figyelni.
2/15 A kérdező kommentje:
Mostantól persze, hogy jobban figyelünk erre! Csak mennyire komoly a helyzet..
2015. dec. 20. 21:28
4/15 A kérdező kommentje:
Nem oltogatasra voltam kíváncsi. Most ez a legkisebb bajom
2015. dec. 20. 21:44
6/15 A kérdező kommentje:
Úgy:D
2015. dec. 20. 21:45
7/15 anonim válasza:
Gratulálok (Y) Az összes ilyen lány felelőtlen, de már kijár nektek a szopás, nyalás, dugás 15-6 évesen.
Aztán meg jön a sírás,hoy "Jajj ugye nem vagyok terhes?" Mert olyan szerencsétlen kis hülyegyerekek vagyunk, hogy még elemi szexuális dolgokat sem tudunk....
Újságold el anyukádnak is!
8/15 A kérdező kommentje:
16 éve vagyok és még szűz. Kérlek haragudj. 2 éve vagyok együtt vele. Nem ez volt a kerdes... Csak, hogy történt e baj?! Válaszolj kérlek
2015. dec. 20. 21:59
9/15 anonim válasza:
Mi lenne ha elmennél eseményutániért. 16 évesen elmehetsz Anélkül is hogy fogná anyukád a kezed.
10/15 anonim válasza:
Ha tényleg pár perc eltelt mielőtt megujjazott, akkor az a sperma már életképtelen. Szabad levegőn pár másodpercig életképesek csak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!