Szerintettek mit tegyek terhes lehetek?
Sziasztok. Az a helyzet gyógyszert szedek, egyszer kihagytam a hónapban de azt már nem tudom megmondani mikor. A helyzet az hogy december 20 án(vasárnap) hagytam abba a gyógyszert kihagytam egy hetet ahogy szoktam és most 28-án kell bevennem a kövit azaz hétfőn de még mindig nem jött meg. Nem tudom mit tegyek hétfőn vegyek egy tesztet? Mennyek orvoshoz rendelnek a dokik a két ünnep között??
Terveztük a babát de csak jövő május után mert akkor lesz a lagzint de ha igy jőn azt sem bánom.
Ja és még egy kérdés ha véletlen terhes vagyok lesz valami baja a babának a gyógyszer mellett???
Holnap reggel pisilj egy üvegbe, tedd félre és menj el vegyél egy tesztet. Majd otthon csináld meg a reggeli pisiből. Ha pozitív ne kezd el megint szedni a gyógyszert.
Orvoshoz szinte felesleges menni mert maximum petezsákot lát semmi mást.
A mai gyógyszerek elég alacsony hormontartalmúak, plusz a baba a 10-12. hétig nincs közvetlen kapcsolatban az anya szervezetével (ekkora alakul csak ki a köldökzsinór) így nem lesz semmi baja attól, hogy ha góygszer mellett fogant.
Megcsináltam a a tesztet de negatív lett.. De még mindig nem jött meg. Nêha néha begörcsöl a hasam mint ha de semmi.
Ma este be kell vennem a gyógyszert.. Hát majd meglátjuk mi lesz.. Ha nem jön meg ma akkor este beveszem a gyógyszert holbap meg elmegyek orvoshoz.
De azért tényleg köszönök mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!