Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintettek mit tegyek...

Szerintettek mit tegyek terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a helyzet gyógyszert szedek, egyszer kihagytam a hónapban de azt már nem tudom megmondani mikor. A helyzet az hogy december 20 án(vasárnap) hagytam abba a gyógyszert kihagytam egy hetet ahogy szoktam és most 28-án kell bevennem a kövit azaz hétfőn de még mindig nem jött meg. Nem tudom mit tegyek hétfőn vegyek egy tesztet? Mennyek orvoshoz rendelnek a dokik a két ünnep között??

Terveztük a babát de csak jövő május után mert akkor lesz a lagzint de ha igy jőn azt sem bánom.

Ja és még egy kérdés ha véletlen terhes vagyok lesz valami baja a babának a gyógyszer mellett???

2015. dec. 27. 23:43
 1/6 Bella169 ***** válasza:

Holnap reggel pisilj egy üvegbe, tedd félre és menj el vegyél egy tesztet. Majd otthon csináld meg a reggeli pisiből. Ha pozitív ne kezd el megint szedni a gyógyszert.

Orvoshoz szinte felesleges menni mert maximum petezsákot lát semmi mást.

A mai gyógyszerek elég alacsony hormontartalmúak, plusz a baba a 10-12. hétig nincs közvetlen kapcsolatban az anya szervezetével (ekkora alakul csak ki a köldökzsinór) így nem lesz semmi baja attól, hogy ha góygszer mellett fogant.

2015. dec. 27. 23:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítséged, még egy kérdésem van akkor is reggeli pisi ha én éjjel ki járok kb 2 óránként??
2015. dec. 28. 00:05
 3/6 Bella169 ***** válasza:
Minél régebben voltál pisilni annál koncentráltabb a vizelet. Azért mondják a reggelit mert az a legkoncentráltabb mivel éjjel általában kevesebbet járunk wc-re. Próbálj meg keveset inni és húzni a wc-re menetelt, hogy minél koncentráltabb legyen így a teszt is könnyebben kimutatja ha terhesség van.
2015. dec. 28. 00:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Rendben,értem. Köszönöm szépen. :)
2015. dec. 28. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Majd ird meg az eredmenyt :) Mondjuk ha tobb eve szeded a gyogyszert elofordulhat,hogy kimarad 1-1 verzes.
2015. dec. 28. 08:51
 6/6 A kérdező kommentje:

Megcsináltam a a tesztet de negatív lett.. De még mindig nem jött meg. Nêha néha begörcsöl a hasam mint ha de semmi.

Ma este be kell vennem a gyógyszert.. Hát majd meglátjuk mi lesz.. Ha nem jön meg ma akkor este beveszem a gyógyszert holbap meg elmegyek orvoshoz.

De azért tényleg köszönök mindent. :)

2015. dec. 28. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!