Ez pozitiv ovuteszt, vagy meg erosebbnek kellene lennie?
Eddig vagy teljesen negativ, egy csikos volt, illetve tegnap volt rajta egy halvany masodik csik, de gyengebb, mint ezen.
Ma ilyen lett.
Kivancsi leszek, hogy holnap a homersekletem hogy alakul.
Nekem meg ilyen lh tesztem sem volt soha, csak nagyon halvany.
Szerintem az a gond vele, hogy napi 3 liter vizet megiszok siman, igy viszont orankent pisilek. Szerintem nem eleg koncentralt, ezert nincs soha pozitiv lh tesztem.
Azt hiszem, hogy feladom a tesztelest, a gorbem ugyis mutatja mindig szepen.
Sziasztok!
Tegnap kora este csinaltam ismet egy ovutesztet, elotte sikerult kb 3 oran at nem pisilni.
De ugyanolyan lett, mint tegnapelott.
Kozben tegnap reggelre leesett a hom, ma reggelre pedig megemelkedett egyertelmuen, szoval volt/van peteeres.
Meg 1-2 napig hasznalni fogom az ovutesztet, megnezem, hogy halvanyodik-e, vagy hogyan valtozik.
Azt nem hiszem, hogy ne lett volna peteeres, a homersekleten kivul minden jellemzo dolgot tapasztaltam magamon, pontos a ciklusom es maskor is a 16. napon megy fel a testhom is.
Ugy latszik ezt a tesztet nem nekem talaltak ki, nekem nem egyertelmu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!