Ovuteszt kérdés?
A hőgörbe alapján elvileg a 17-ik dpon vagyok, a hcg teszt negatív lett, viszont ma este próbaként csináltam lh tesztet. Lehet most is lesz ovum?
Lehet ovud igen.
Mikor volt ebben a hónapban? Itt olvastam pár hete valakit akinek ez a fajta teszt a babát mutatta. Egymás utáni napokon végig pozi maradt neki.
Múlt hónapban ugyanezt a tesztet használtam. Nekem több mint két hétig volt pozitív, előbb kijött a tesztcsík, mint a kontroll. A görbénk is valamennyire hasonló. Szerencsére ez a hónapom másabb. Az, hogy lesz-e ovud, nem biztos a teszt alapján. Lehet ez egy ilyen hónapod, mint amilyen nekem volt. 25 napos ciklusból lett 43 napos.
Menzeszig volt pozitív, csak már nem jelöltem be, meguntam.
Itt a múlt havi görbém:
Majd megirod a doki mit mondott? Nagyon kiváncsi vagyok rá.
Én is furcsállom a görbém, mert ha tényleg a 8. napon volt ovum, akkor 2 nap múlva meg kellene jönnie? Amúgy meg 19-én, mert elvileg 25 naposak a ciklusaim, így meg lesz akkor 21 napos? Na neeee. :(
Én sem tudom mi van most.
Ez a mostani görbém:
Mindenképpen megírom!
Igen látom, tegnap voltál 11-ik dpon. Ebben a hónapban nem ovuteszteltél?
Ovuteszteltem, de sajnos későn 20-sal. Most rendelek 15-öst, és a héten remélem megkapom. Ma elkezdtem pecsételni, úgyhogy meg fog jönni. Korán volt ovum, így most 20 napos a ciklusom? Ez egyre jobb. 21. napon vagyok, elvileg 19-én kellene megjönnie.
Most ha beindul a vérzésem akkor iszom a cickafark teát, ovutól pedig a palástfű teát, vettem mindkettőt, és remélem helyreállít.
El vagyok szomorodva. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!