Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki aki április közepér...

Van valaki aki április közepére (13-14. ) nem várja a menszijét?

Figyelt kérdés
Nekem 30-án lesz (elvileg) peteérésem. Van még valaki így? Szeretnék valakivel együtt bizakodni hogy sikerül a baba! :)
2010. márc. 24. 12:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap volt + az ovutesztem és így ápr. 10-re nem várom.. mindig ovu után 17 napra jön meg. Ti mióta próbálkoztok?
2010. márc. 24. 13:16
 2/17 anonim válasza:
Én ápr. 11-re nem várom. Dolgozunk az ügyön. Remélem ez a mi hónapunk lesz. Ti már most akcióztok, vagy később??
2010. márc. 24. 13:43
 3/17 anonim ***** válasza:
Nekem 28-án lesz peteérésem és április 11-re nem várom.
2010. márc. 24. 13:53
 4/17 anonim ***** válasza:
Szia én április 16-ra nem várom és én is bizok benne hogy most fog sikerülni.
2010. márc. 24. 16:22
 5/17 A kérdező kommentje:
Tavaly nyáron volt egy missed ab-om 8 hetesen. Kb. december óta próbálkozunk. De most bízok benne hogy sikerül. Ciklus.hu mutatta hogy 30-án lesz peteérésem. Sajna a menszim nem mindig 28 napos. Most is 11 napra mutatta a peteérést. Szerintetek lehet olyan korán? Femibion 800-at is elkezdtem szedni segíthet valamit?
2010. márc. 24. 16:52
 6/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ne csak akkor legyetek együtt a pároddal, amikor a ciklus.hu jelöli, mert ez egy program ami átlagot számol. Lehet, hogy épp más időpontban van a peteérésed, mint ahogyan a program jelöli.

Saját tapasztalatom, hogy amikor elkezdtem használni az ovulációs tesztet, akkor derült ki, hogy más időpontban van az ovulációm, minthogy azt hittem.

Ajánlom, hogy legyetek együtt kétnaponta, akkor nem csúszhattok le róla.

Sok sikert!

2010. márc. 24. 19:06
 7/17 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy amikor ovulációm van érezhetek olyat mint a folyás de ez csak egy napig tart és olyan mintha vizes lenne, mindig olyan hirtelen indul meg. És mindig csak egy nap van. Lehet ez az ovuláció jele???
2010. márc. 24. 19:49
 8/17 anonim ***** válasza:

Én ápr. elejére (úgy kb. 8-10-re nem várom).Azért nem tudom pontosan, hogy mikor mert a vetélésem óta e hó 12-én jött meg.Rajta vagyunk a baba projecten mi is. Bízom benne, hogy összejön. Holnap megyek nőgyógyászhoz...

Sok sikert mindenkinek!

2010. márc. 24. 20:13
 9/17 anonim ***** válasza:
Peteéréskor vizes folyásom is szokott lenni a tojásfehérje szerű utáni napokban. Ez is a peteérést jelenti.
2010. márc. 24. 20:33
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!! Nagyon szorítok mindenkinek hogy sikerüljön!!! Majd 10.e körül visszanézek! Légyszi írjátok majd le kinek hogy sikerült!! Köszönöm előre is! :) Ja és persze én is leírom majd!!!!
2010. márc. 25. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!