A barátnőmmel elösször csináltuk gumi nélkül szerintetek terhes?
Figyelt kérdés
Elösször csináltuk gumi nélkül
És ilyenkor szokott neki megjönni... de eddig csak görcsöl... Terhes lehet? vagy késik neki?
2015. dec. 23. 17:56
2/12 anonim válasza:
Én egy látnok vagyok, és most azt mondom, hogy terhes, de lehet hogy csak gondterhes, mert azt hiszi terhes.
Ha nem akartok gyereket, a gumin kívül sokféle módon lehet védekezni. Ne szórakozzatok ezzel.
3/12 A kérdező kommentje:
Mielött elélveztem volna kihúztam, de valami előváladékkal nem jutatott be??
2015. dec. 23. 18:17
5/12 anonim válasza:
és miért utólag jut a kicsi agyadba el ez? Előtte nem tudtad? Istenem... és te a 2362. vagy kb aki ezt felteszi...
6/12 anonim válasza:
Onnantól bejuthat előváladék, hogy megkeményedik a pénisz. Az előváladékot a férfiak nem veszik észre, akármennyire is mondják, hogy vigyáznak, szóval hiába gondolod, hogy észrevetted volna. Különösen jó az esély a gyerekre, ha közvetlenül azelőtt vetted ki, hogy elmentél. Akkoris lenne, ha mondjuk csak az aktus feléig van bent gumi nélkül, aztán gumival. 100-ból 34 nő így esik egy évben teherbe (Pearl-indexnek hívják). Teszt viszont még nem mutatná ki, csak olyan 2 hét múlva. Legközelebb nem áratana előre gondolkodni.
7/12 A kérdező kommentje:
De a menstruációs görcsei jelentkeztek már... lehet hogy késik neki?
2015. dec. 23. 22:09
8/12 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. A koraterhességi tünetek közé tartozik a görcsölés, ami ugyanúgy lehet premenstruációs tünet, mint magnéziumhiány tünete terhesség esetén. Szóval ez akkor derül ki, ha majd megjött - vagy nem jött meg neki, ezt előre nem lehet tudni. Lehet terhes, és lehet, hogy meg fog neki jönni.
9/12 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy ideges és hogy rosszul van.. :( Itt már elkönyvelehtjük hogy (sajnos) terhes?
2015. dec. 24. 23:55
10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként akkor feküdtünk le mielött meg jött volna neki... elötte pár nappal (naptár szerint... )
2015. dec. 24. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!