Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnömnek menszesz után rá...

Barátnömnek menszesz után rá 1 napal sexeltunk guminélkul és állitja bele élveztem de én nem vettemészre kivettem a farkam és megtöröltem utána megint be hatoltam Anyi a kérdésem lehet terhes? Tanácsot kérek és segitséget

Figyelt kérdés
Beszéltem egy ismerösömel aki védönö és ö azt mondja kicsi ráaz esély hogy teherbe eset !

#terhesség #gondatlan-következmény #gumi-nélküli #menszesz-után
2015. szept. 28. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Erősen kétlem hogy ilyet mond egy szakember. Igen. Lehet terhes. Amit csinálsz a lánnyal az szemétség!
2015. szept. 28. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Válasz: Igen van rá esély, hogy terhes legyen ugyanis a megszakításos közösülés nem védekezés.

Tanács: Ha még nem akarsz gyereket akkor húzz gumit ahelyett, hogy egyszer csak abortuszkérdés elé állítod a barátnődet!!!

2015. szept. 28. 17:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen meg bántam elsö alkalom volt hogy gumi nélkul volt az esett de mit tehetnék! de menszesze végetért és rá utáni nap volt,de ha teszt téleg nem hazudik és az igazat mutasa vagy van olyan hogy nem mutassa ki és mégis terhes? ! :(
2015. szept. 28. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Nekem így van egy 3,5 éves fiam :) Igen,lehet ettől terhes.
2015. szept. 28. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy mikor csináljátok azt a tesztet. Legkorábban a következő várt menstruáció kimaradása után érdemes tesztelni előtte nem fogja kimutatni akkor sem ha babás lett.
2015. szept. 29. 12:00
 6/9 anonim ***** válasza:
Aktus utàni tablettàt lehet vàsàrolni !!!!
2017. okt. 16. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:
EllaOne kb 7000 Ft egy szem, 5 napos.
2018. okt. 26. 08:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok , vény nélkül is kapható.
2018. okt. 26. 08:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Vény nélkül nem kapható esemény utáni tabletta. Menjen sűrgősségi ambulanciára vagy nőgyógyászához.
2018. dec. 19. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!