Menstruacio elso napjan spermas kezzel nyult belem (legalabbis szerintem) de utana rendesen megvolt, akkor nem vagyok terhes igaz?
Figyelt kérdés
Akkor nem lehetek terhes ha az esemeny utan a szokott modon volt meg a menstruaciom? Aznap reggel jott meg es meg csak epphogy verzett mondtam a paromnak h ne nyuljon hozzam foleg ne spermas kezzel de azt mondta h nem nyult magahoz es nem lett olyan, de ha megis spermas kezzel nyult belem de ennek ellener a tobbi napon a megszokott verzes es fajdalom kisert vegig a menstruaciom soran akkor lehetek terhes? Vagy ilyenkor honnan lehet latni? Ha sikerult volna megtermekenyiteni akkor azonnal elallna a verzes nem?2015. júl. 7. 08:40
1/2 anonim válasza:
Elvileg a beágyazódás 6-8nap.
Szóval ha volt érett petesejted lehetsz terhes.
Én anno 15.én estem teherbe, 16.án megjött, és 28.án pozitívat teszteltem. (megéreztem)
És 100% hogy akkor jött össze (kizárásos alapon, nálunk kiszakadt a gumióvszer.
2/2 anonim válasza:
Nem, nem áll el a vérzés. Olvass utána a megtermékenyítés folyamatának!
Egyébként az ilyen pasit, aki nagy ívben tesz arra, amit kérek, úgy vágnám ki, hogy lába sem éri a földet!
(Ha nem tiszta kézzel nyúlkál hozzád menstruáció idején, akkor komoly fertőzést is kaphatsz. Erre nagyobb az esély, minthogy "kézzel megtermékenyítsen".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!