11. dpo 37,1 az ébredési hőm, kisebb émelygés, mindjárt megjön érzés, apró lilás erek a melleken?
Figyelt kérdés
25-ös érzékenységű teszt kimutathat valamit a 12.dpo-n? tegnap a 10.dpo-n volt egy halvány rózsaszínes-barnás folt a reggeli wc után. (bocsi) egész nap mindjárt megjön érzésem volt, estére elmúlt, ma megint volt kicsit. múlt ciklusban ilyenkor már szövetes barnázásom volt fájások nélkül. most ittam ovu után a palástfű teát és szedtem 400mg e-vitamint, szerintem az tehette rendbe. van értelme tesztelni? köszönöm a válaszokat!
ez a görbém: [link]
2015. dec. 20. 15:02
11/17 anonim válasza:
Mindenkit egyénileg kell nézni, neked, mint írod, ilyenkorra már barnázás lenne. A hőd is biztató. Reméld a legjobbakat, nem azért írtam, hogy elkedvetlenítselek.
Nagyon drukkolok neked!!!
12/17 A kérdező kommentje:
:) köszönöm a drukkolást! reménykedek persze, de még bármi lehet, tudom!
2015. dec. 20. 17:18
13/17 whitelady1 válasza:
Én is korán teszteltem, a 12. dpon már a 25-s teszten is elég jól lehetett látni :) Drukkolok ;)
14/17 A kérdező kommentje:
teszteltem, mondanom sem kell full negatív.. (25-ös teszt 12.dpo :( nem baj, legalább kicsit visszarántott a valóságba és nem fogok ezen kattogni. nagyon rosszul aludtam az éjjel, óránként felébredtem. végül egy órával hamarabb mértem, visszaesett 0,1 fokot. amíg nem jön meg még van ugyan remény, pár napon belül kiderül, de most már kezdem azt érezni, hogy most sem jött össze...
2015. dec. 21. 06:34
15/17 anonim válasza:
Szia! Ha az X-Epilt használtad el,az a 13 Dpo-n nekem nem mutatott semmit,de másik két teszt (Gabriel, Facelle) már a 12 Dpo-n halvány pozitív volt,mind a kettő 25-ös,úgyhogy ne keseredj el,még van remény! Nekem a legintenzívebben a Rossmanos Facelle mutatta,tudom ajánlani! Drukkolok nagyon!
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást! eléggé fájdogál a hasam, úgyhogy most egyelőre várok, de ha nem jön meg a nemvárt napján (holnap után) vagy az azutáni napon tesztelek. köszönöm a drukkolást is!
2015. dec. 21. 08:17
17/17 anonim válasza:
Nekem is ovu után szépen felkúszott a hőm,és fenn is maradt 37,5 volt a vége..aztán nemvárt előtt elkezdtem barnázni,és leesett a hőm egyik napról a másikra 36,7 re és estére meg is jött...Megy drukk!! Írj mindenképp :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!