Volt akinek hamarabb kezdődött a terhességi rosszullét, mint hogy elmaradt volna a menstruációja? Kicsit hosszú.
Tesztelj!
Ha tünet van, a tesztnek is mutatnia kéne elvben, ugyanis terhességi tünetet a HCG nevű hormon termelődése okoz, ami meg a beágyazódást követően kezd el termelődni. Ha van tünet, van HCG hormon is, amit meg mutat a teszt.
Amennyiben ilyen erős tünetek vannak, de teszt negatív, akkor nagy valószínűséggel gyomorrontás vagy valamilyen vírus. Amúgy mostanában van hányásos vírus, többen is beleestek a környezetemben. Mivel írod, hogy még nem is most kéne megjönnie a vérzésednek, így inkább az utóbbit tartanám valószínűnek és nem a terhességet.
Elsonel 4-5 nappal a nemvart elott olmos faradtsag, egyik reggel brutal hanyinger a butorapolo szagatol. Terhesseg eszembe se jutott, mert az volt az elso gyogyszermentes ciklus, akkor koltoztunk uj lakasba, azt hittem, attol vagyok faradt. Amikor masodszor is hanyingerem lett, akkor mondta a ferjem, hogy teszteljek :)
Masodiknal (hosszas probalkozas utan) a nem vart elott egy hettel ajulaskozeli allapot, fejfajas, szedules egesz nap. Mivel epp akkor indult be a kanikula, arra fogtam ra. Utolag derult ki, hogy ez bizony mar a babatol volt. :)
Elso terhesseg kozvetlen a gyogyszer elhagyasa utani elso honapban jott, igy ott nem volt ciklus.
Masodiknal valtozo hosszusagu volt 21 es 30 nap kozotti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!