Szerintetek pozitív? Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Kb holnap kellene megjönnie,ma esti vizeletből-időn belül-kijött egy második halvány csík.Nagyon örülök,de félek is,mert már háromszor elvetéltem.Van itthon két doboz utrogestan-om.Az orvost csak hétfőn tudom felhívni,hogy mennyit vegyek be/írjon ki utrot.Addig is vehetek be saját felelősségre az utro-ból,mondjuk napi hármat?
Régebben azt mondta az orvos hogy a pozitív teszttől kezdődően szednem kell terhesség megtartót.Félek hogy hétfőig baj lesz!Ti be mernétek szedni,nem ártok vele?
2015. dec. 18. 19:29
21/25 anonim válasza:
Huh nagyon drukkolok vigyazz magadra! Majd ird meg mit mondtak az ugyeleten!
22/25 anonim válasza:
Én is véreztem ne aggódj! 2×3 utrot nyomj nyugodtan!!Én crinon gélt nyomtam és injekciót!
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkokat!Az a helyzet,hogy a reggeli kevés vérzgetés elmúlt,helyette barna folyás indult meg.A korházban megnéztek ultrahangon,semmi sem látható egyenlőre,még felritkulás sem.A méh nagyobb,gömbölyűbb.Korházi terhességi teszt pozitív.Egy hét múlva kontroll és 3×1 utrogestant kell szednem.Jelenleg-most este-csak átlátszó folyásom van,nem görcsölök.Reménykedem,hogy minden jól alakul majd!
2015. dec. 20. 20:08
25/25 anonim válasza:
Szerintem rendben lesz :) Csak pozitivan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!