Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív? Hogyan...

Szerintetek pozitív? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

[link]

Kb holnap kellene megjönnie,ma esti vizeletből-időn belül-kijött egy második halvány csík.Nagyon örülök,de félek is,mert már háromszor elvetéltem.Van itthon két doboz utrogestan-om.Az orvost csak hétfőn tudom felhívni,hogy mennyit vegyek be/írjon ki utrot.Addig is vehetek be saját felelősségre az utro-ból,mondjuk napi hármat?

Régebben azt mondta az orvos hogy a pozitív teszttől kezdődően szednem kell terhesség megtartót.Félek hogy hétfőig baj lesz!Ti be mernétek szedni,nem ártok vele?

2015. dec. 18. 19:29
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,köszönöm :-) Holnap megírom!
2015. dec. 18. 20:46
 12/25 anonim ***** válasza:

Napi két utrogestannal Reggel - este abszolút nem ártasz a terhességednek, ez csak segít megtartani a babát.

Nyugodtan szedd már reggeltől

2015. dec. 18. 23:11
 13/25 anonim ***** válasza:
Szülésznő vagyok, szedd az utrogestant már holnsptól
2015. dec. 18. 23:12
 14/25 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm a válaszokat!Akkor veszek be reggel-este,így nyugodtabb leszek/vagyok!Orvosom hétfőn lesz benn a korházban,akkor tudok vele beszélni.Próbálok pozitívan gondolkodni,hogy minden rendben lesz!
2015. dec. 19. 10:57
 15/25 anonim ***** válasza:
Csinaltal masik tesztet,erosodik a csikod? :) Jonni akar ez a pici nem lesz gond? Az aggodas termeszetes csak ne vidd tulzasba :D
2015. dec. 19. 14:11
 16/25 A kérdező kommentje:
Igen csináltam,erősödik :-)A mellem is egyre jobban fáj,tehát tuti nő a hcg szint.Reménykedem :-)
2015. dec. 19. 15:37
 17/25 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, ezúttal minden a legnagyobb rendben lesz
2015. dec. 19. 15:59
 18/25 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, akár 3x1-et. Nekem az orvosom azt mondta, nem lehet túladagolni, és erről indítottunk.
2015. dec. 19. 18:27
 19/25 A kérdező kommentje:
Ok,köszönöm a válaszokat,most már megnyugodtam,hogy biztosan minden rendben lesz!
2015. dec. 19. 19:40
 20/25 A kérdező kommentje:
Reggel a wc-n kicsit véreztem...most fekszek szigorúan,szedem az utro-t,magnéziumot.Délután ügyelet...
2015. dec. 20. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!