Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek pozitív? Hogyan...

Szerintetek pozitív? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

[link]

Kb holnap kellene megjönnie,ma esti vizeletből-időn belül-kijött egy második halvány csík.Nagyon örülök,de félek is,mert már háromszor elvetéltem.Van itthon két doboz utrogestan-om.Az orvost csak hétfőn tudom felhívni,hogy mennyit vegyek be/írjon ki utrot.Addig is vehetek be saját felelősségre az utro-ból,mondjuk napi hármat?

Régebben azt mondta az orvos hogy a pozitív teszttől kezdődően szednem kell terhesség megtartót.Félek hogy hétfőig baj lesz!Ti be mernétek szedni,nem ártok vele?

2015. dec. 18. 19:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ez bizony pozi gratulalok? En bevennem tuti ahogy a betegtajekoztato irja vagy ha emlekszel mennyit kell akkor azt!
2015. dec. 18. 19:34
 2/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-) Az a baj,hogy még sohasem szedtem utro-t.Csak mondta az orvos,hogy mivel már párszor elvetéltem,a következő terhességnél ír fel valamit.Az utrogestan-t a neten vettem,mert tudtam,kelleni fog.Ezért nem tudom,mennyit szedjek be.Vagy menjek ügyeletre?
2015. dec. 18. 19:38
 3/25 anonim ***** válasza:
Szerintem eleg ha felhivod a korhazat kered a szuleszetet es ott is megmondjak azert kar bemenni ha nem verzel barnazol stb :) 1# voltam
2015. dec. 18. 19:40
 4/25 anonim ***** válasza:
Vényköteles gyógyszert hogyan vettél a netről? Nem vennék be bizonytalan eredetű gyógyszert, azért ez nem játék.
2015. dec. 18. 19:41
 5/25 A kérdező kommentje:
Igen tudom,nem szabad netről ilyesmit venni,de nagyon szerettem volna,ha lenne itthon.Biztonságérzetet ad a tudat,hogy van terhesség megtartóm...eszembe sem jutott,de jó ötlet,fel fogom hívni a korházat,azon belül szülészet..
2015. dec. 18. 19:47
 6/25 anonim ***** válasza:
A terhesség nem játék, főleg ilyen előzményekkel...Beszélj orvossal!
2015. dec. 18. 19:49
 7/25 A kérdező kommentje:
Holnap felhívom a szülészetet,beszélek egy orvossal minél előbb
2015. dec. 18. 19:52
 8/25 anonim ***** válasza:

Az Utrogestan progeszteron hormon tartalmú szer. Ha ennek a hiánya miatt mentek el az előző babák, akkor nagyon jó, biztosan szedni kell majd, de ha nem ezért, akkor sajnos önmagában ez nem tartja meg a terhességet. Nem bántani akarlak, remélem most minden rendben lesz Utrogestannal, vagy anélkül, csak azért csodát ne várj, ha nem a sárgatest hormon hiánya miatt mentek el az előző terhességek.

Nekem vérzések voltak végig az első terhesség alatt, 12. hétig kaptam az Utrogestant, nem tudom, hogy az volt-e a gond, minden esetre egészségesen született a kisfiam. Most a második terhességemnél nem véreztem eddig egy percet sem, nem is kaptam gyógyszert, pedig feltételezem, hogy ha az volt az előző esetben a probléma, az nem múlt volna el csak úgy magától.

2015. dec. 18. 19:54
 9/25 A kérdező kommentje:
Szerintem van progeszteron hiányom,vérvétel is kimutatta egyszer.Peteérésem is rendszertelen,tavaly pcos-t állapított meg a nődoki.Azóta rendbejött az inzulinszintem,stb.Az első vetélésnél barnáztam,de nem adtak semmit.Missd ab lett a vêge.Következőnél sokat görcsöltem,aztán spontán távozott nem sokkal a pozitív teszt után.A harmadik egy biokémiai terhesség volt.Röviden ennyi...Remélem,nem lesz baj!
2015. dec. 18. 20:18
 10/25 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond :) Holnap telefonalj es majd ird meg mit mondtak! Csak pozitivan gondolkodj mint a "teszted" :)))
2015. dec. 18. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!