Szerintetek pozitív? Hogyan tovább?
Kb holnap kellene megjönnie,ma esti vizeletből-időn belül-kijött egy második halvány csík.Nagyon örülök,de félek is,mert már háromszor elvetéltem.Van itthon két doboz utrogestan-om.Az orvost csak hétfőn tudom felhívni,hogy mennyit vegyek be/írjon ki utrot.Addig is vehetek be saját felelősségre az utro-ból,mondjuk napi hármat?
Régebben azt mondta az orvos hogy a pozitív teszttől kezdődően szednem kell terhesség megtartót.Félek hogy hétfőig baj lesz!Ti be mernétek szedni,nem ártok vele?
Az Utrogestan progeszteron hormon tartalmú szer. Ha ennek a hiánya miatt mentek el az előző babák, akkor nagyon jó, biztosan szedni kell majd, de ha nem ezért, akkor sajnos önmagában ez nem tartja meg a terhességet. Nem bántani akarlak, remélem most minden rendben lesz Utrogestannal, vagy anélkül, csak azért csodát ne várj, ha nem a sárgatest hormon hiánya miatt mentek el az előző terhességek.
Nekem vérzések voltak végig az első terhesség alatt, 12. hétig kaptam az Utrogestant, nem tudom, hogy az volt-e a gond, minden esetre egészségesen született a kisfiam. Most a második terhességemnél nem véreztem eddig egy percet sem, nem is kaptam gyógyszert, pedig feltételezem, hogy ha az volt az előző esetben a probléma, az nem múlt volna el csak úgy magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!