Mitől van ez nálam?
Figyelt kérdés
Nemrég hagytam abba a gyógyszert (babát szaretnénk)kb. 1,5 hónapja!De most a ciklusom felénél görcsölök és barnás folyásom van!Mitől lehet ez?A gyógyszer? Mert beteg nem vagyok!Vagy a peteérésemre reagál így a szervezetem?Segítsetek!Ha babát szeretnénk így még szeretkezni sem tudok a párommal, mert fáj!Mit tegyek?2007. nov. 9. 11:23
1/3 anonim válasza:
Csinálj egy tesztet, a barna folyás utalhat terhességre.(A menses kimaradása után 4-5 nappal bizti kimutatja, ha +) Utána pedig menj dokihoz, mert ilyen fájdalmat már érdemes megnézetni.
2/3 anonim válasza:
lehet hogy meg nem tertel vissza a regi kerekvagasba,menj es kerdezd meg a dokit,mert ha faj is arrol jobb tudnia.vagy varj es csinalj tesztet ahogy elottem irtak.
3/3 anonim válasza:
Szia! Sajna én is voltam hasonló helyzetben. Abbahagytam a gyógyszert és fura barnás folyásaim voltak, sokszor fáj a bal petefészkem. Kiderült, hogy cisztám van. Több orvost megjártam,sokat olvastam,úgyhogy nagyon sok infót összegyűjtöttem. Ma már nem féle a ciszától és ki is pukkadt azóta. A legtöbb orvos szerint így is teherbe lehet esni, mert nem lesz semmi gond a babával. Nálam ez okozta a barnás folyást. Egyik orvos szerint ovulávió körül is van enyhe barnás folyás, alhasi görcsökkel, ahogy megreped a tüsző, és kiszabadul a petesejt. Egyébként sokszor a gyógyszer is okozhatja, hogy egy kicsit felborult a hormonháztartásod. Szerintem menj el orvoshoz, hogy kiderüljön , nincs semmi komolyabb baj, csak kicsit próbál a szervezeted helyreállni, a petefészkeid megkezdik a működést. Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!