Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális dolog, hogy ma 3szor...

Normális dolog, hogy ma 3szor hánytam?

Figyelt kérdés
Eddig is voltak rosszulléteim, de ma nem marad meg bennem semmi. Mindig úgy van, hogy reggel hányok és ahogy végzek már semmit nem érzek. Lehet hogy elkaptam valamit?
2010. márc. 23. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Babát vársz? Terhesség alatt ez normális. Tény, iszonyú kellemetlen, de ez egyes terhességek vele járója. Idővel szűnni fog :)
2010. márc. 23. 16:46
 2/8 A kérdező kommentje:
11 hetes vagyok.
2010. márc. 23. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyéb tüneted van? Hasmenés, láz stb? Ha nincs, akkor szerintem sima terhességi rosszullét. Mamám ameddig egy beteget kezelt háromszor szaladt ki hányni :D Szóval ki kell tapasztalni mi csökkenti a hányingert, nézz be a terhesség kategóriába, ezer tapasztalatot írnak, hogy náluk mi vált be :)
2010. márc. 23. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja és gratulálok a babádhoz :)
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 13. héten szüntek meg a panaszaim.Arra figyelj,hogy a folyadékbeviteled meglegyen, még ha az étel ki is jön belőled.

22 hetes km.

6/8 A kérdező kommentje:
Az az igazság császár szalonnával kezdtem. aztán az kijött, pedig olyan jól esett. tésztát ettem magába remélve jó lesz plusz nagyon éhes voltam főztem sós krumplit. ez így ahogy volt kijött. eddig a keksz segített, de most már rászántam magam. azért nem mertem most enni mert ha azt kihánynám nagyon kaparná a torkom. teát is készítettem. hátha jó lesz. a magzatvédőt sem vettem még be, majd megpróbálom később. lázam nincs
2010. márc. 23. 17:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azt,hogy nem terheled meg egyszerre a gyomrod, hanem többször csipegetsz pár falatot.Lehet ugy bent marad.
2010. márc. 23. 17:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Elvileg van valami hányásos hasmenéses vírus. De lehet csak a terhességgel együtt járó rosszullét gyötör (hormonok).

A lényeg hogy sok folyadékot igyál. Ha nem is eszel, a baba elveszi ami kell neki, attól ne félj! Csak igyál-igyál-igyál!!!

2010. márc. 23. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!