Ki nem várja mostanában? Izgulunk együtt?
Sziasztok!
Én 24-ére nem várom, a karácsonyt pedig annál inkább várom, hátha most pozitív lesz a teszt!
Kérdezőnek gratulálok a babócához :) Volt/vannak már valami tüneteid?
Nekem semmi, és nem tudom, hogy ez jó-e vagy sem.
Gratulálok kérdező!
Mensi körül nem kell többet látnia a dokinak mint amit most látott.Én ma nem teszteltem..el is fogyott a tesztem majd vennem kell.Holnap van a nemvárt napja.Ma vagyok 14 dpo-n.Állandóan aludnék...Nagyok és fájdalmasak a cicik is..kényelmetlen már hason aludni mert megőrülök annyira fájnak.Ha szerdáig nem jön meg akkor szerdán tesztelek.
Szurkolok mindenkinek!
N.
Nekem ma semmi előjel nélkül megjött...se pattanásom se hasfájásom nincs.Egyenlőre még barna,de szerintem holnapra beindul.
N.
22-es vagyok
Nagyon sajnálom kedves N :(
Én is rettentően izgulok szerda-csütörtök nem várom, de semmi tünet...Tesztelni nem is merek, mert nem szeretnék csalódni ::( Fel a fejjel mindenkinek! Én már úgy vagyok vele, hogy jön az új év, újult erő :)
Sajnalom N! De meg ez se jelenti a veget !!! Remenyt soha ne adjatok fel!
Es kedves 22es :) meg messze van szerda ne is tesztelj én is ott szúrtam el . En nagyon szurkolok tenyleg irjatok ha barmi van attol meg h én sikerben jarok erdekel a ti fejlemenyetek is. Egyebkent ma erosodott a teszt jövőhéten pedig doki. En nagyon felvagyok fujodva mint egy labda :(
22-es vagyok
Este kicsit fájdogált a hasam, de lehet csak a popcorntól :) Már csak 2 nap és remélem minden szempontból pozitívak lesznek a történések :) Szurkolok mindenkinek!
Kedves kérdező neked pedig akkor most már 100%, hogy gratulálhatunk!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!