Kinek mikor és hányadik próbálkozásra sikerült a babafogantatása?
19-es, én úgy látom, az a hasznos válaszadó, aki évekig kínlódott a babával, azé haszontalan, akinek rögtön jött. Magyarázat: tipikus magyar irigység, dögöljön meg a szomszéd tehene is elv.
Érdekes, attól, hogy nekünk nem jön a baba, még nem utálkozom más sikerén. Persze kicsit megijedtem a válaszokat olvasva, hogy igenis az a normális, ha 1-2 hónap alatt sikerül, és elfogott megint az ijedtség, nekünk miért nem sikerült már 8 hónap alatt, de ezt eszemben sincs másokon levezetni, még akár egy hülye nem hasznos gomb megnyomásával sem.
19,21: örülök, hogy rákérdeztetek, én 0%os vàlaszt adtam, mert nálunk hamar összejött. Persze azt nem látja a lepontozó, hogy várandósan temettem el édesapámat, aki tragikus hirtelenséggel elhunyt csak hogy egy nehézséget nevezzek meg az életembôl. Pont a baba volt az, ami segít, hogy ne roppanjak össze. De legyen az ilyen ember irigy másra!
Fogalma sincs, hogy egyik másikunk milyen fájdalmakat hordoz itt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!