Kinek mikor és hányadik próbálkozásra sikerült a babafogantatása?
Csináljátok a héten kétnaponta, kérdező, akkor minden esélyt megadtatok neki. :)
Én kezdettől figyelem az ovut, eddig nem sikerült, ez a 8. hónap próbálkozás. És az első olyan hónap, amikor fogtam minden tesztet, hőmérőt, teát, félredobtam egy zacsiba, és most csak spontán csináljuk. Bár igaz, a peteérést így is megérzem, hiába nem koncentrálok rá.
Hiszek benne, hogy így majd jobb lesz, ha nem, akkor irány a meddőségi központ.
26N
2. próbálkozásnál kémiai terhesség volt, magas lázas beteg lettem és pár nap késés után meg is jött. 4. próbálkozásra erős pozitív teszt. :)
39 hkm
2. Hónapban. Az elsőnél lecsúsztunk :)
15hkm
1 hónapban :) de mi sokkal többször voltunk/ vagyunk együtt mint az átlag..
Fél éves a lányom. 26 vagyok :)
1. hónapban, hosszabb testi-lelki rákészülés után (korábbi eü problémák miatt). Első baba.
30 hkm
19-es, én megmondom, bár idő volt, még rájöttem:)
- frusztráció kiélése
- top hasznos válaszokat adó listán előre kerülés (durva, de olyat is hallottam, hogy van, aki csak azért ír ki kérdést, hogy lepontozhasson mást)
- véleménykûlönbséget nem bírja elviselni
Ilyesmik. Biztos van még más ok is, de legtöbb esetben, ahol ész nélküli, logikátlan lepontozást látsz, ott a lepontozó el sem olvassa a válaszokat, csak nyomja a piros kezet. Frusztráló tud lenni, de nem kell vele foglalkozni, ne érje el a célját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!