Hanyadik próbálkozásra letteél terhes másodikbabátokkal?
Szeretnénk már a második babát,mert nem akarunk nagy korkülönbséget közöttük,de 3. hónapja próbálkozunk és sajnos még semmi. :(
Tudom,hogy van,hogy egy évig vagy több hónapig is eltart a teherbeesés, de szinte mindenhol azt olvastam eddig,hogy hamarabb teherbe estekmasodszor mint először.
2 kisfiunk van, mindketto megfogant az elso honapban, a nagy fiunk raadasul nem is volt tervezett, egyetlenegyszer nem vedekeztunk es terhes lettem. A kicsi tervezett volt , Szilveszterkor eldontottuk,hogy johet a kisteso es januar 18.an mar pozitiv volt a teszt.
Most szeretnenk harmadik babat, ez a 3. probalkozos honapunk majd augusztus vegen kiderul,hogy sikerult-e.
En is elkeseredtem mindketszer de arra gondoltam,hogy sokan tenyleg honapokig, hosszu evekig probalkoznak az elso babaval nekem mar van 2 gyonyoru, egezseges fiam. Ossze fog jonni nektek is , hidd el! :)
Az elso babara mennyit vartatok?
Drukkolok nektek nagyon! :)
Első babánk első hónapban jött.
Második babánk nyolcadik hónapban.
Használj ovu tesztet ha a tutira akarsz menni.
Első baba:azonnal
2:negyedik alkalommal
3:azonnal
4:negyedik alkalommal
5:második alkalommal
Első baba egyből.
Második baba 5.hónapban. Pont mikor nem figyeltem a tüneteket a peteérést stb.. Azt vettem észre h hupsz késik. Gyors futás le tesztért és hopp pozitív lett. :)
Első baba: 6 hónap
Második baba: 9 hónap
Harmadik baba: 3 év kereken,(sajnos,vetélés a 12. hétben
Negyedik baba: eldöntöttük,hogy mostmár jöhet,egyszeri alkalomból lett.
Ötödik baba: 7 hónapja nem jön,most kezdtem az ovutesztelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!