4 napja olyan érzésem van, mint ha meg akarna jönni, de csak jövő hét kedden lenne esedékes. Nincs más tünetem, csak többet járok pisilni, meg mintha "hullámozna" a méhem. Lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2007. nov. 9. 10:52
1/3 anonim válasza:
Hello!Én is így vagyok ezzel!Nekem jövő hét szombaton kellene megjönnie,(most szombaton 3.-án volt feltételezhetőleg peteérésem).Én is baromi sokat pisilek 3-4 napja, és a hasam is fáj 2 napja.Bár én nem hiszem, hogy ilyen hamar jelentkeznek ezek a tünetek terhességnél...én már előző havi ciklusomra gyanakszom, kb 5-6 hetes lennék most, ha akkor fogant volna
2/3 anonim válasza:
Az általad felsorolt tüneteket még nagyon korainak találom. Inkább felfázás lehet. Ha kimarad a mensesed, akkor már lehet terhességre gondolni.
3/3 anonim válasza:
Van ,aki első naptól érzi a tüneteket. Nekem pl a hajam kezdett hullani mikor szinte még terhes sem voltam.-)
Szeritnem lehetsz terhes, a menses kimaradása után 4-5 nappal csinálj tesztet és doki:-) Csinálhatsz előbb is, de lehet az még nem lesz +, de lehet, igen:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!