Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély rá hogy terhes vagyok?

Valkaiss kérdése:

Van esély rá hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Kb 1 hónapja tértünk át a megszakításos védekezésre a párommal. Azt mondta, ha nem megy el,akkor nem lehetek terhes. Utánanéztem,itt is sokan írták hogy nem lehet,mert ők tizen x éve ezt csinálják.

Ezt figyelembe véve akkor nyugodtan lehet csinálni így?

2015. dec. 15. 11:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én garantálom neked, hogy megszakítással előbb utóbb teherbe fogsz esni.
2015. dec. 15. 13:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Utánanéztem,itt is sokan írták hogy nem lehet,mert ők tizen x éve ezt csinálják."

Én meg tizen x éve mindig átmegyek a piroson, és még soha nem csapott el egy autó sem. Akkor ezek szerint biztonságos átmenni a piroson?

De te tudod. Csináljátok nyugodtan, persze csak ha nem jelent gondot, ha netán mégis becsúszik a baba.

2015. dec. 15. 13:06
 13/14 anonim válasza:
Én is párom is megszakításos módszert használjuk, fél éve és nem vagyok terhes. DE! Mi tisztában vagyunk az esélyekkel és mivel egy év múlva tervezzük a babprojekt elindítását úgy döntöttünk, nem fog megállni a világ, ha hamarabb jön össze. De ez a mi helyzetünk, mindketten dolgozunk és közeledik is az a fránya XXX. Nem tudom, hogy milyen a helyzetetek, ha semmiféle képpen nem szeretnél teherbe esni, mert nem tartotok ott, akkor ez nem a ti módszeretek. Olyan mint az ötöslottó, valakinek csak összejön minden esély ellenére is. Tudod csak egy esetben biztos hogy nem lehetsz terhes, ha nem szexelsz. De ugye ezt az opciót te sem szeretnéd :) Szóval ha biztosabb szeretnél lenni, akkor vagy óvszer, vagy fogamzásgátló tabletta, ennek a kettőnek a minimális az esélye, hogy mellette is összejön.
2015. dec. 15. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Jó módszer de csak felnőtt,összeszokott pároknak akiknél nem baj,ha becsúszik a baba. Nekünk működött 4,5 évig,csak akkor lettem terhes mikor egyáltalán nem védekeztünk,de nálunk nem volt gond ha esetleg jön a baba.
2015. dec. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!