Van esély rá hogy terhes vagyok?
Kb 1 hónapja tértünk át a megszakításos védekezésre a párommal. Azt mondta, ha nem megy el,akkor nem lehetek terhes. Utánanéztem,itt is sokan írták hogy nem lehet,mert ők tizen x éve ezt csinálják.
Ezt figyelembe véve akkor nyugodtan lehet csinálni így?
nem, mert az előnedvekben is van életképes spermium... tehát ha a csávo csak a farkát belédnyomja már az is elég a terhességhez...
Ennyi ésszel inkább tanulnotok kellene nem dugni :)
Köszi :)
Én is ezt tudtam. De itt meg azt is írták hogy ezt a dolgot csak azért találták ki hogy megijesszék a fiatalokat és megvegyén a fogamzásgátló eszközöket
Itt van egy nőgyógyászati portál védekezések sikertelenségéről:
Azt írja, hogy átlagosan 23% esélyed van megszakításos védekezésnél, hogy teherbe ess. Persze ott vagy paraméterként te is, a párod is, meg, hogy melyik napjában vagy a ciklusodnak, stb. Szerintem ez elég nagy szám. Termékeny pillanataidban 5 szexből 1 eléri a kívánt hatást és kereshettek neveket a naptárban.
A megszakításos módszerben azok bíznak.Akiknek nem született még így gyerekük!:)
S akik kimaradtak néhány biológia óráról!
A teherbe esésnek több összetevője van!
Rizikózni lehet. De előbb vagy utóbb eredménye lesz.
"Baba lottó".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!