Volt ovum? Mert már kezdek kételkedni.
Figyelt kérdés
Tegnap még azthittem volt,de már semmiben sem vagyok biztos. Ráadásul tegnap előtt reggel,mikor leesett a hőm,picit barnáztam is. Azóta semmi. Teszt negatív.
2015. dec. 12. 07:32
21/24 A kérdező kommentje:
Hát az én hőm megvan bolondulva :) 10.-én 36,3 volt,tegnap 36,7,ma 36,5 :) baba ilyen kicsi hővel nincs sztem :( este is pecsételtem,reggelre meg szárazság. Semmit sem tudok. Végig teszteltem vagy 2 hetet,én már nem csinálok többet,teljesen kivagyok :(
2015. dec. 13. 11:09
22/24 A kérdező kommentje:
Szuper.. megint pecsételek. De mindig csak pisilés után. A tisztasági betétem hófehér.
2015. dec. 13. 11:42
23/24 A kérdező kommentje:
Ha 26.-án volt pém akkor kb a 3 napja tartó maszatolás időben jött. Csak miért nem rendesen?
2015. dec. 13. 12:26
24/24 mandiga válasza:
Történt valami azóta? Hogy alakul a grafikonod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!