Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korábban lehetett ovum?

Korábban lehetett ovum?

Figyelt kérdés
A 10. ciklusnapon kezdtem a tesztelést, ami elég erős, dea kontrollcsíknál halványabb tesztcsíkkal kezdődött. A 16. napra teljesen elhalványult a második csíkom. Létezhet, hogy már korábban megvolt az ovulációm? Vagy még csak ezután lesz és majd újra erősödik a második csík?
2015. dec. 11. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Van akinek nem lesz ugyanolyan eros a 2.csik mint a kontroll es megis van ovuja. Gorbet vezetsz?
2015. dec. 11. 19:10
 2/4 A kérdező kommentje:

Képzeld pont elromlott a lázmérőm..nem digitális. Hagyományos, higanyos, de nem látszik benne a higany. Pedig nem tört el. De annyi biztos, hogy akkor 10-11. napon leesett a hőm, de sajna utána nem tudtam már tovább mérni. Venni akarok másikat, de már ebben a hónapban úgyse tudom mérni, így nem futottam a patikába érte. Ovu előtt kb 36,4 szokott lenni, leesni 36,1-36,2-re szokott utána pedig felmegy 39,9-37,1-ig.

Létezhet 28-30 napos ciklusnál, hogy annyira korán volt ovum?

2015. dec. 11. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Simán lehet! Bármi lehet :) még 2 peteérés is:) és ha 2 naponta ezután is együtt lesztek,azzal rosszat nem csináltok. Pl nekem múlthónapban a 30 napos ciklusomnál, a 25.-en volt a pém. Késett is. Éppen nem rég volt egy kérdező,akinek nem volt ugyanolyan erős a a 2.vonal mint a kontroll,mégis volt ovuja és babás is lett. Viszont ha van még teszted, én végigvinném a hónapot,hogy lásd hogy alakul,erősödik.. vagy nem.
2015. dec. 11. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:
A női ciklus elég furfangos. :)
2015. dec. 11. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!