Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetett úgy ovum, hogy észre...

Lehetett úgy ovum, hogy észre se vettem, és korábban mint félidő?

Figyelt kérdés
Elvileg, ha pontosan számolom 26.-án volt ovum. Semmit nem éreztem, egész hónapban nem volt tojcsis nyákom. Együtt se tudtuk lenni aznap párommal. Előtte viszont voltunk együtt. Kb. 1 hete szinte folyamatosan hányingerem van, ami csak néha múlik el. Néha reggel, hol este, evés után vagy előtt, sokszor nem is tudok enni, mert hányingerem van az ételtől. Máskor viszont jót eszem. Nem gondolom hogy sikerült a baba, vagy korábban volt peteérésem? Egyébként két műszakban dolgozom, tehát szerintem inkább ettől van, hogy hol éjszaka , hol pedig nappal dolgozom és ezért zavarodott meg a szervezetem. Bár nem most kezdtem ezt a műszakozást.
2014. ápr. 29. 15:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!