Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt ovum? Mert már kezdek...

Volt ovum? Mert már kezdek kételkedni.

Figyelt kérdés

[link]

Tegnap még azthittem volt,de már semmiben sem vagyok biztos. Ráadásul tegnap előtt reggel,mikor leesett a hőm,picit barnáztam is. Azóta semmi. Teszt negatív.

2015. dec. 12. 07:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Na... most meg világos barnás fehèr folyásos valamit töröltem. Nem lehet hogy megakar jönni de nem bír? Tegnap rózsaszínesebb volt. Most barna. A hőm nem azt mutatja hogy megjön :(
2015. dec. 12. 11:29
 12/24 anonim ***** válasza:
A hő ilyenkor nem túl megbízható. Nekem pl mindig másnap esik le. Beágyazódasnak túl későinek találom. De attól nem kizárt. Szerintem tuti nem ovu volt. Ovud akkor volt kb mikorra húzta. Egy két nap és kiderül! Megy a drukk!! ;)
2015. dec. 12. 12:09
 13/24 mandiga ***** válasza:
Én detto így voltam, amikorra a görbén is bejelöltem a pecsételéseket. Először rózsaszínes volt, majd barnás, utána meg semmi.
2015. dec. 12. 12:15
 14/24 A kérdező kommentje:

Mindenesetre mielőtt megyek a dokihoz csinálok egy tesztet. Egyébkènt össze vissza húzgálja az ovum. Reggel már írta hogy ne teszteljek mert túl korai :D közben már 1,5 hete késik :D baba nincs,hacsak nem később fogant. Bár nemhiszem.

A doki is fog csinálni terhességi tesztet?

2015. dec. 12. 12:21
 15/24 mandiga ***** válasza:
Nekem nem csináltak tesztet. Mikor mondtam, hogy egy hete késik, azt mondták, ha nem jön meg, egy hét múlva menjek vissza. Visszamentem, majd közölték, meg fog jönni. Okosabb nem lettem akkor.
2015. dec. 12. 12:26
 16/24 mandiga ***** válasza:

Nekem is irogatott ilyeneket. Sőt, mikor új ciklus kezdődött, olyat írt, hogy a ciklusom eltér az átlagtól. :D

43 nap ugye, és a lehetséges ovumat is olyan későre tette, hogy csak néztem. :D

Elvileg most talán a 8. napomon volt ovum, a görbék így mutatják, kivéve a babatervező görbét. Az mensire tette.

2015. dec. 12. 12:30
 17/24 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem lehet idegekkel bírni :) Most azon agyalok,hogy a faradtság és a hasmenés jelent-e valamit. Mert ilyen fáradt mint a héten,még életemben nem voltam.
2015. dec. 12. 13:12
 18/24 mandiga ***** válasza:
Nem tudom. Sokan számolnak be ilyesmikről. Én már szültem, nem is egyet. A terhességem elején nekem ami fura volt, az az, hogy a hőm napközben a semmitől 37.2 körül mozgott, és a hasam alja volt érzékeny, pláne ha kicsit hozzáértem. Gondolom a méhem miatt. Ez mind a nem várt körül, és utána folyamatosan.
2015. dec. 12. 18:03
 19/24 A kérdező kommentje:
A hőm mekem is 37,1 napközben újabban. Ovu előtt 36,8 volt, 2x mértem de azt is csak kiváncsiságból.
2015. dec. 12. 20:05
 20/24 mandiga ***** válasza:
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen. A ma reggeli hőd hogy alakult?
2015. dec. 13. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!