Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztemet?...

Megnéznétek a tesztemet? Reménykedhetek?

Figyelt kérdés

10 dpo.Tudom korai,de korán tudnom kell ha baba van mert gyógyszert kell szednem sorozatos vetélések miatt.5 percen belül ott volt a csík.

[link]

[link]

2015. dec. 11. 16:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen az első pont 10 nappal ezelőtt volt.Utána 2 nappal voltam dokinál akkor mondta,hogy volt 1 ovum bal oldalt és jobb oldalt is ott a következő ami 1-2 napon belül megreped.A hő alapján viszont csak a 2 ovu lenne esélyes mert csak azután ment fel a hőm...de 7 dpo-n még 1 teszt sem mutat semmit :)
2015. dec. 11. 20:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is egyértelműen pozitív a teszt! :) Megkérdezhetem, hogy miért voltak vetéléseid? Progeszteron probléma miatt? Csak mert mi a párommal 3 hónapja próbálkozunk, s azóta nagyon erős vérzés jelentkezik, amikor megjön erős görcsökkel kísérve, ami miatt gyanakszom korai vetélésre. Ovu után rendszeresen barnázok, szóval valszeg progihiányom van, ami miatt nem lehetséges a beágyazódás. :(
2015. dec. 11. 20:57
 13/18 A kérdező kommentje:

Igazából 1 rendes terhességem volt 3 éve ami 8 hetesen megszakadt.Utána voltak pozi tesztjeim,de pár nap késéssel mindig megjött.Közben volt egy cisztám,magas prolaktinom ami miatt megint simán elmehet a baba.Viszont most se ciszta,se prolaktin bajom nincs.Ez az első próbálkozós hónapunk amikor semmi bajom nincs :).

Viszont ha barnázol akkor kellene egy 21 napi progit nézetni mert lehet tényleg az a baj nálad.Sok sikert kívánok!Kitartást!Mi lassan 5 éve várjuk a csodánkat!

2015. dec. 11. 21:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a választ! :) Azóta teszteltél újra? Biztosan szépen erősödik már a 2. csík. :) Én amúgy 22-én megyek nődokihoz, mondani fogom neki mindenképp ezt a barnázást.
2015. dec. 14. 10:01
 15/18 A kérdező kommentje:

Jól teszted.

Sajnos nem erősödik a tesztem...mensi még sehol sincs viszont ma vagyok a második ovutól 10 dpo-n....szerintem mégsem lesz ebből baba...

2015. dec. 14. 18:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Voltál vérvételen? Mennyi a HCG és a progeszteron? Lehet, hogy kellene progeszteron pótlás (?).

Azért jó jel, ha nem vérzel és pozitív a teszted.

Mikor mész UH-ra?

2015. dec. 19. 13:42
 17/18 A kérdező kommentje:
Nincs progibajom,de a pótlást szednem kell majd legközelebb már ovutól ugyanis ma megint megjött...
2015. dec. 19. 18:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Franko... Sajnalom :(
2015. dec. 20. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!