Megnéznétek a tesztemet? Reménykedhetek?
10 dpo.Tudom korai,de korán tudnom kell ha baba van mert gyógyszert kell szednem sorozatos vetélések miatt.5 percen belül ott volt a csík.
Igazából 1 rendes terhességem volt 3 éve ami 8 hetesen megszakadt.Utána voltak pozi tesztjeim,de pár nap késéssel mindig megjött.Közben volt egy cisztám,magas prolaktinom ami miatt megint simán elmehet a baba.Viszont most se ciszta,se prolaktin bajom nincs.Ez az első próbálkozós hónapunk amikor semmi bajom nincs :).
Viszont ha barnázol akkor kellene egy 21 napi progit nézetni mert lehet tényleg az a baj nálad.Sok sikert kívánok!Kitartást!Mi lassan 5 éve várjuk a csodánkat!
Jól teszted.
Sajnos nem erősödik a tesztem...mensi még sehol sincs viszont ma vagyok a második ovutól 10 dpo-n....szerintem mégsem lesz ebből baba...
Voltál vérvételen? Mennyi a HCG és a progeszteron? Lehet, hogy kellene progeszteron pótlás (?).
Azért jó jel, ha nem vérzel és pozitív a teszted.
Mikor mész UH-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!