Folsavat a teherbeesési szándék előtt mennyivel kell elkezdeni szedni? 1 hónap? 3 hónap?
Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 09:30
1/4 anonim válasza:
Van aki azt mondja 3 hónap. Én úgy gondolom legalább 1 hónappal előtte érdemes elkezdeni.
Patikában lehet venni 3 mg-set, aminek a negyed elég naponta. Így egy éves adag kb 1000 Ft-ra jön ki. Nem tétel, így szerintem érdemes elkezdeni, ha már közeli tervben van a babavállalás.
2/4 anonim válasza:
Legalabb egy honap.
A tokeletes hatas erdekeben elore fel kell tolteni a szervezetet. Epp mult heten olvastam, hogy a legtobb ember folsavhianyos. Viszont egyik naprol a masikra toltodik fel a szervezet, erdemes egy honapot szamolni erre.
Egyebkent mivel alapban is eleg fontos dolog (nem csak terhesseg alatt) es nem is tul draga, igy minel hamarabb szeded, annal jobb.
3/4 anonim válasza:
8 hetesen tudtam meg, h terhes vagyok, akkor kezdtem el a gravidát szedni. Minden rendben volt, és jól is éreztem magam mellette.
4/4 anonim válasza:
Simán mehet a 3 mg !!
Patikus mondta !!!
Negyed az sz….. sem ér !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!