Görbeszakértők: szerintetek jókor voltunk együtt? Első closyts hónap Pregnyl tűszőrepesztővel.
Egy éve nem jön a kistesó. A fiunknál nem kellett closty, ő spontán jött hármas IR kezelés után, ami egy évig tartott. Most rendben vagyok, IR-re sem kell szednem semmit, viszont a peteérés nem tökéletes (progim alacsony volt). Emiatt kaptam clostyt, és november 4én Pregnyl szurit.
Csak nov 2an voltam uhn akkor volt egy db 15-16mmes tuszom.
Azota nem voltam szoval fogalmam sincs, eleg nagyra nott e illetve h mikor repedt meg pontosan.
Azert szivesen olvasok velemenyti illetve neznek closyts gorveket.
Szia! Ez az én első clostis hónapom, és nekem nem sikerült... nekem a 10 napon volt egy 18mm-es tüsző, rá 2 napra kaptam a Pregnyl-t, de nem sikerült :( Most ez a hónap pihenő, utána egy újabb clostis hónap... Sok sikert neked, remélem neked elsőre sikerülni fog!
Köszönöm utolsó, hogy átküldted!
Lehet, hogy érdemes lett volna hamarabb is együtt lennetek?
Ezt már nem tudjuk meg, maximum a következő clostys hónapban. De hátha addig spontán is összejön!
Köszönöm a jókívánságot!
Ti mióta vártok babára?
ÉS a mostani görbéd hogy áll?
Remélem én is, hogy összejön nektek másodszorra!
De akkor most clostyst nem szedtél?
Én így állok ma: [link]
Az már tuti, hogy volt rendes peteérés. Már csak az a kérdés nem voltunk e együtt túl korán???
Szia! Ha akkor volt PÉ, amikor mutatja, akkor szerintem jókor voltatok együtt, bár én annyira nem értek hozzá. Igen, most ebben a hónapban nem szedtem Clostit, de úgy néz ki, hogy az előző hónapban beszedettnek még volt most is hatása, mivel volt szép nagy tüszőm (26mm). Most így áll a görbém: [link]
Szurkolok neked ;)
Niki
Niki, es amikor szedtem akkor napi 1et vagy 2t kellett?
Hnap akar tesztelhetsz is a 11. Dpon 10essel. Hatha latszana vmi... Vagy te is hcg tartalmu pregnyl kaptal repesztesre?
Hajra nekunk.
Nekem mara visszaesett a hom 36.5re. Lehet beagyazodas, ujabb peteeres vagy csak ismet szar a progeszteronom. Hamarosan kiderul.
Szia, mit jelent, hogy alacsony volt a progid? Pontosan mennyi? Mi van veled azóta?sajnos a görbéiteket már nem tudom visszanézni, mert régiek :(
írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!